Bosch SPS53M88EU – masina de spalat compacta si incapatoare din inox, cu motor EcoSilence Drive!

Preţ Bosch SPS53M88EU

Bosch SPS53M88EU este o noua masina de spalat vase moderna si foarte performanta de 45 centimetri, ideala pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie normala si chiar ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret destul de ok pentru dotarile sale de top. Aceasta vine cu un design elegant de culoare inox/argintiu, clasa energetica A++, un afisaj electronic tip LED, un motor economic EcoSilence Drive, tehnologia ActiveWater, o capacitate de pana la 9 seturi complete de vase, trei optiuni speciale de spalare, 5 programe prestabilite de spalare, o tehnologie pentru protectia sticlei si multe altele.

Review Bosch SPS53M88EU

Design-ul ultra-modern si destul de compact al noii masini de spalat vase independenta de la Bosch, cu un finisaj premium din inox, se va face mai mult ca sigur remarcata oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, prin intermediul aspectului elegant de culoare argintiu si al panoului de control electronic usor de utilizat (cu un afisaj digital tip LED), integrandu-se perfect in orice tip de decor. La interior, aceasta este prevazuta cu un cos superior reglabil pe inaltime (cu un sistem de cosuri VarioFlex, doua suporturi pliabile pentru farfurii si doua suporturi pentru cesti), respectiv cu un cos inferior de vase (cu un suport dedicat pentru tacamuri si doua suporturi pentru cesti).

Noul motor economic EcoSilence Drive, cu tehnologie brushless (BLDC), functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum redus de electricitate si rezultate de calitate superioara la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului si componentelor sale. Tehnologia inovatoare ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura o clatire ecologica pentru rezultate excelente la spalare, iar cantitatea de apa si consumul de energie sunt economisite prin distributia tintita a apei, tehnologia optimizata de filtrare, incalzirea rapida si performantele ridicate ale pompei pentru o circulatie buna a apei.

Masina de spalat vase Bosch SPS53M88EU este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, respectiv in clasa de eficienta A la spalare/uscare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la doar 197 kWh/an si un consum anual de apa estimat la 2380 litri/an, in programul de spalare economica la 50 de grade Celsius. Caracteristicile sale generale includ trei optiuni speciale de spalare (IntensiveZone, VarioSpeed Plus si HalfLoad), 5 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Automat, Eco, Sticla si Rapid), precum si o capacitate mare de pana la 9 seturi complete de vase, pentru a putea obtine cele mai bune rezultate la spalare, chiar si fara a incarca complet ciclul de spalare.

Părerea noastră despre produs

Moderna, incapatoare si foarte performanta, noua masina de spalat vase Bosch SPS53M88EU asigura o spalare foarte eficienta si de cea mai buna calitate a unei cantitati de pana la 9 seturi complete de vase, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de vase perfect curate cu un minim de efort si fara a consuma prea multe resurse la spalare. Acestea fiind spuse, noua masina de spalat marca Bosch reprezinta o alegere perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o masina de spalat vase eleganta si de dimensiuni reduse, cu o clasa ridicata de eficienta energetica, o capacitate mare de spalare si mai multe optiuni si programe de spalare, la un pret ok de achizitionare.

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat compacta si inteligenta, cu finisaj din inox si 9 seturi de vase. Este eleganta si foarte incapatoare, are un consum redus de resurse la spalare si este echipata cu un motor nou fara perii de carbon. Recomand.

Am mobilat recent intreaga bucatarie iar printre alte aparate electrocasnice s-a numarat si aceasta masina de spalat. O utilizez aproape zilnic pe programul de spalare rapida si obtin vase perfect curate pana la urmatoare masa.

Este o masina de spalat vase de la Bosch cu un raport pret/calitate foarte ok din punctul meu de vedere. Arata foarte bine in bucatarie, nu consuma prea multa apa si energie, iar aceasta spala foarte bine orice tip de vas.

Nu am nimic de reprosat. Aceasta se potriveste perfect oriunde in bucatarie si are o capacitate suficienta de vase pentru o familie normala. Tehnologiile si programele speciale de spalare sunt foarte utile si chiar necesare in utilizarea de zi cu zi.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT