Bosch SPV40F20EU – masina de spalat compacta cu motor EcoSilenceDrive si tehnologia ActiveWater!

 Preţ Bosch SPV40F20EU

Bosch SPV40F20EU este o masina de spalat vase incorporabila de numai 45 de centimetri pe latime, mai mult decat ideala pentru o bucatarie moderna si de dimensiuni reduse, care se regaseste deja si in oferta marilor retarileri online de electro-IT din Romania la un pret ok pentru dotarile sale foarte bune. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa A+/A, un panou de control electronic, un motor EcoSilence Drive, tehnologia ActiveWater, 9 seturi complete de vase, 4 programe de spalare, un sistem de protectie a paharelor, un sistem de asistare dozaj detergent, un sistem de protectie anti-inundatie si altele.

 Review Bosch SPV40F20EU

Design-ul modern si compact al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Bosch se va integra cu siguranta in bucatarie dumneavoastra, gratie aspectului exterior elegant de culoare alb si al panoului de control electronic usor de utilizat (cu indicatoare LED), incorporandu-se perfect in orice tip de mobila pentru bucatarie. In plus, masina de spalat marca Bosch are dimensiunile de 81,5 x 44,8 x 55 centimetri si un nivel de zgomot de 48 dB, in timp ce aceasta are la interior un cos superior reglabil pe inaltime (cu un suport pentru tacamuri si doua suporturi pentru cesti) si un cos inferior (cu un cos pentru tacamuri).

Noul motor EcoSilence Drive functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si rezultate foarte bune la spalare, acestea fiind completate de durabilitatea excelenta a motorului. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica pentru a obtine rezultate foarte bune la spalare, in timp ce apa si energia sunt economisite printr-o serie de noi imbunatatiri. Tehnologia de protectie a paharelor regleaza constant gradul de duritate al apei, astfel incat sa va ofere siguranta ca paharele scumpe si portelanurile delicate sunt spalate cu mare grija.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40F20EU are clasa energetica A+, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A, si un consum redus de resurse utilizate la spalare, pentru a putea beneficia asadar de un consum energetic anual estimat undeva la 220 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 3220 de litri pe an. Caracteristicile sale generale includ 4 nivele de temperatura (45, 50, 65 sau 70 de grade Celsius), 4 programe prestabilite de spalare (Normal, Intensiv, Rapid si Bio/Eco) si o capacitate de 9 seturi de vase, pentru a va putea bucura de o spalare foarte eficienta si destul de economica a vaselor.

Bosch SPV40F20EU

9 seturi, 4 programe, A+

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40F20EU va ofera, dupa toate cele spuse mai sus, printre cele mai bune rezultate la spalare, pentru a va putea bucura de vase perfect curate cu un minim de efort si fara a consuma multe resurse la spalare. Astfel ca, masina de spalat Bosch reprezinta, in opinia noastra, o alegere ideala pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat destul de compacta si foarte bine echipata pentru ziua de azi, la un pret ok de achizitionare pentru un buget mediu.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT