Bosch SPV40M20EU – masina de spalat incapatoare si performanta din clasa A+, de 45 cm pe latime!

 Preţ Bosch SPV40M20EU

Bosch SPV40M20EU este o noua masina de spalat vase incorporabila de 45 centimetri pe latime, cu noul motor EcoSilence Drive, tehnologia GlassProtect, functia VarioSpeed si tehnologia ActiveWater, pe care o recomandam persoanelor singure, cuplurilor tinere sau familiilor normale (cu 1-2 copii) si chiar celor ceva mai numeroase. Noua masina de spalat Bosch este disponibila deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret foarte mic de achizitionare pentru caracteristicile sale foarte bune de generatie noua, in timp ce aceasta are un raport calitate/pret excelent din punctul nostru de vedere.

 Review Bosch SPV40M20EU

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Bosch se va integra cu siguranta in bucatarie dumneavoastra, gratie aspectului exterior de culoare alb si al panoului de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED), incorporandu-se perfect in orice tip de mobila pentru bucatarie. In plus, masina de spalat marca Bosch are dimensiunile de 81,5 x 44,8 x 55 centimetri si un nivel de zgomot de 48 dB, in timp ce aceasta are la interior un cos superior reglabil pe inaltime (cu un suport pentru tacamuri si doua suporturi pentru cesti) si un cos inferior (cu un cos pentru tacamuri).

Noul motor EcoSilence Drive functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum ok de energie si rezultate excelente la spalare, toate acestea fiind completate de durabilitatea excelenta a motorului. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica pentru a obtine rezultate foarte bune la spalare, in timp ce apa si energia sunt economisite printr-o serie de noi imbunatatiri. Tehnologia de protectie a paharelor regleaza constant gradul de duritate al apei, astfel incat sa va ofere siguranta ca paharele scumpe si portelanurile delicate sunt spalate cu mare grija.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40F20EU are clasa energetica A+, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A, si un consum redus de resurse la spalare, pentru a beneficia asadar de un consum energetic anual estimat undeva la 220 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 2660 de litri pe an. Caracteristicile sale generale includ 4 nivele de temperatura (45, 50, 65 sau 70 de grade Celsius), 4 programe prestabilite de spalare (Normal, Intensiv, Rapid si Bio/Eco) si o capacitate de 9 seturi de vase, pentru a va putea bucura de o spalare foarte eficienta si destul de economica a vaselor.

Bosch SPV40M20EU

9 seturi, 4 programe, 2400W

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile principale ale acesteia, masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40M20EU este, dupa parerea noastra, o alegere perfecta si avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat bine echipata si de dimensiuni reduse, pentru a nu ocupa un spatiu mare in bucatarie si pentru a va bucura de vase perfect curate, cu un minim de efort si un consum redus de energie/apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT