Bosch SPV53N00EU – masina de spalat vase incorporabila, eleganta si destul de spatioasa!

Moderna, spatioasa si foarte performanta, masina de spalat vase complet incorporabila Bosch SPV53N00EU este ideala pentru orice persoana care isi doreste o spalare eficienta si de foarte buna calitate a tuturor vaselor, fara a depune prea mult efort. Aceasta este disponibila si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret pe masura dotarilor sale, remarcandu-se asadar printr-un raport calitate-pret excelent din toate punctele de vedere.

Masina de spalat vase incorporabila de la Bosch ofera un design modern si foarte ingust pentru a se integra perfect in orice tip de mobila pentru bucatarie, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare argintie, un cos pentru tacamuri, un compartiment de sare, cos superior reglabil pe inaltime cu sistem Rackmatic in 3 trepte, un cos cu sistem VarioFlex, doua suporturi pliabile pentru farfurii in sertarul superior si nu in ultimul rand de cosuri silver XXL cu maner.

PROMOȚIE Bosch SPV53N00EU, 9 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm – verifică preț

Senzorul de incarcare (LoadSensor) va permite sa economisiti in mod automat mai multa energie electrica si apa in functie de cantitatea de vase pe care doriti sa o spalati, gratie unui senzor de viteza de rotatie ce recunoaste nivelul apei si detecteaza greutatea incarcaturii. Functia speciala AquaSensor detecteaza petele pentru vase stralucitor de curate si regleaza automat folosirea apei in functie de tipul si gradul de murdarie, utilizand fascicule de lumina pentru a gestiona clatirea hainelor murdare.Bosch SPV53N00EU

Clasa de eficienta energetica A+ asigura un consum cat mai redus de energie electrica si totodata de apa fata de clasa normala A, inregistrand astfel un consum energetic anual de maxim 220 kWh si de numai 0,78 kWh pe ciclu de spalare, respectiv un consum mediu anual de apa de aproximativ 2380 de litri si de doar 8,5 litri pe ciclu de spalare. In plus, optiunea HalfLoad este perfecta pentru ciclurile de spalare pe jumatate incarcata, economisind asadar timp, energie electrica si chiar apa.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV53N00EU dispune de un panou de control electronic cu programare intarziata a ciclului de spalare si un afisaj de tip LCD pentru informatii utile, dar si de mai multe tehnologii de inalta calitate, printre care ActiveWater hydraulic, DuoWash in cosul superior si multe altele. Cu toate acestea, masina de spalat vase de la Bosch mai beneficieaza de un numar de 5 programe speciale pentru spalare, dar si de o capacitate buna de spalare de pana la 9 seturi complete de vase pentru o curatare rapida si eficienta a unei cantitati decente de vase.

Comentarii

Leave a reply

Review IT