Bosch SPV69T70EU – masina de spalat vase incorporabila moderna si de ultima generatie!

Disponibila de putin timp in oferta celor de la eMAG.ro, Bosch SPV69T70EU este probabil una dintre cele mai performante modele de masini de spalat vase incorporabile din categoria sa de pret, fiind perfecta pentru persoanele care isi doresc o spalare eficienta si de cea mai buna calitate a vaselor sale. Dotata cu mai multe functii si tehnologii de ultima generatie de pe piata, aceasta vine si cu o serie de specificatii generale si accesorii de foarte buna calitate pentru a beneficia de tot ce aveti nevoie.

Masina de spalat vase complet incorporabila de la Bosch ofera un design modern ce se va integra perfect in orice tip de mobila pentru bucatarie, gratie aspectului elegant al carcasei argintii din Inox si a dimensiunilor standard de incorporare sub blat. In interiorul acesteia se afla un sertar special Vario pentru tacamuri si obiecte mai mici, un cos superior reglabil pe inaltime, un cos cu sistem VarioFlex Plus, trei suporturi pliabile pentru farfurii in sertarul superior si cateva cosuri silver XXL cu maner.

PROMOȚIE Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV69T70EU – verifică preț

Clasa de eficienta energetica A++ ofera un consum de energie electrica mult mai redus fata de clasa A+, inregistrand asadar un consum energetic anual de doar 211 kWh si de numai 0,75 kWh pe ciclu de spalare, respectiv un consum mediu anual de apa de aproximativ 2660 de litri si de maxim 9,5 litri de apa pe ciclu de spalare. Senzorul de incarcare LoadSensor detecteaza greutatea incarcaturii si asigura utilizarea optima a apei, economisind astfel apa si totodata energie electrica.Bosch SPV69T70EU

Optiunea IntesiveZone permite o presiune de pulverizaremai mare si o temperatura ridicata in cosul inferior pentru o curatare cat mai eficienta a oalelor si tigailor murdare. Noua optiune HygienePlus garanteaza o igiena de inalta calitate si o curatare antibacteriana foarte buna, datorita unei nivel mai mare de temperatura in timpul clatirii pentru porgormante maxima de curatare. In plus, optiunea HalfLoad este potrivita pentru a spala mai putine vase la un consum redus de resurse.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV69T70EU dispune de un control electronic pentru o utilizare simpla si foarte intuitiva, un afisaj de tip LED pentru informatii utile in timp real, o capacitate generoasa de spalare de pana la 10 seturi complete de vase si de un numar de 6 programe speciale de spalare. Cu toate acestea, masina de spalat mai beneficieaza de un motor EcoSilence Drive, sistem AquoStop impotriva inundatiilor si mai multe tehnologii de ultima generatie.

Comentarii

Leave a reply

Review IT