Bosch SPV69T80EU – masina de spalat vase incapatoare si foarte inteligenta, din clasa A+++ -10%!

 Preţ Bosch SPV69T80EU

Bosch SPV69T80EU este o noua masina de spalat vase SuperSilence de 45 centimetri pe latime, pe care o recomandam pasionatiilor de tehnologie sau tuturor celor ce dispun de un buget mediu, aceasta fiind disponibila deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru dotarile sale de top. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++, un display digital tip LED, noul motor EcoSilence Drive, tehnologia ActiveWater, o capacitate de 10 seturi complete de vase, 6 programe de spalare, 4 optiuni speciale la spalare, tehnologia de uscare Zeolith, un sistem de protectie a paharelor si multe altele.

 Review Bosch SPV69T80EU

Pe partea de aspect, design-ul simplu dar modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Bosch se va integra perfect in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alb si de un panou de control mecanic usor de utilizat (cu un display digital tip LED). In plus, masina de spalat SuperSilence de la Bosch are un interior din inox si include un sertar dedicat pentru tacamuri, un cos superior reglabil pe inaltime (cu un sistem de cosuri VarioFlex Pro, trei suporturi pentru farfurii si un suport pentru cesti), precum si un cos inferior de vase (cu o compartimentare flexibila a spatiului si un suport pentru cesti).

Noul motor EcoSilence Drive (cu tehnologia brushless), dezvoltat in mod special pentru a creste eficienta procesului de spalare, este extrem de silentios, foarte eficient si asigura o eficienta energetica ridicata, in timp ce acesta functioneaza fara perii de carbon, este ultra-silentios si cele mai bune rezultate sunt garantate automat. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica pentru a obtine rezultate foarte bune la spalare, in timp ce apa si energia sunt economisite printr-o serie de noi imbunatatiri. Tehnologia de protectie a paharelor regleaza constant gradul de duritate al apei, astfel incat sa va ofere siguranta ca paharele scumpe si portelanurile delicate sunt intotdeauna spalate cu foarte mare grija.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV69T80EU are clasa energetica A++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, si un consum foarte redus de resurse utilizate la spalare, pentru un consum energetic anual estimat undeva la doar 188 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 2660 de litri pe an. Caracteristicile sale generale includ trei optiuni speciale de spalare (IntensiveZone, VarioSpeed Plus, HalfLoad si HygienePlus), 6 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Eco, Pahare, Program 1h, etc.) si o capacitate de pana la 10 seturi complete de vase, pentru a putea beneficia de rezultate foarte bune la spalare/uscare.

Bosch SPV69T80EU

10 seturi, 6 programe, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Economica, incapatoare si foarte inteligenta, masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV69T80EU este o alegere perfecta pentru persoanele sau familiilor care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi, capabila sa ofere un ciclu de spalare/uscare foarte eficient a unei cantitati de pana la 10 seturi complete de vase, fara a depunde aproape deloc efort.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT