Espressor automat Bosch Tassimo Joy TAS4502, 1300 W, 1.4 l, Filtru Brita, T-discuri, Negru – o cafea perfecta!

Nu ai nevoie de el, dar cu el ar fi totul muuult mai bine. Este vorba despre espressorul automat Bosch Tassimo Joy TAS4502 care iti ofera cea mai gustoasa cafea, oricand, chiar la tine acasa.

Cine nu iubeste mirosul de cafea gata preparata? Si cat de bine este ca azi avem posibilitatea de a prepara aceste bauturi savuroase, rapid, eficient, cu minim de efor chiar acasa. Nu trebuie sa mergeti la cafenea sau la restaurant. Chemati prietenii acasa si bucurati-va impreuna de clipe frumoase in compania unor bauturi minunate.

Bosch Tassimo Joy TAS4502 are o putere mare de 1300W, ceea ce inseamna ca este eficent. Functioneaza automat pe baza de capsule. Introduceti capsulele si mai departe espressorul va sti ce sa faca. In afara de cafea, puteti prepara Latte macchiato, cappuccino, espress si caffe crema. Iata deci ca vorbim despre o varietate de sortimente, astfel incat aproape toata familia va putea gusta din aceste bauturi calde.Espressor automat Bosch Tassimo Joy TAS4502, 1300 W, 1.4 l, Filtru Brita, T-discuri, Negru

Are la baza tehnologia inovativa Intellibrew cu cod de bare ce va permite sa preparati de fiecare data bauturi perfecte. Espressorul regleaza in mod automat cantitatea necesara de apa, temperatura si timpul necesare pentru a prepara o bautura specifica. In acest fel, efortul pe care il depuneti este minim. Este excelent pentru omul modern care are o viata atat de agitata si care isi doreste nespus o cafea calda dar nu are uneori timpul necesar sa o prepare.

Nu trebuie sa va faceti griji in privinta curatarii, deoarece aparatul se spala singur. Ca dimensiuni externe, espressorul masoara 230 x 289 x 333 si cantareste 3.3 kg. E compact si poate fi cu usurinta mutat dintr-un loc in altul (pe terasa, in balcon, in dormitor, in sufragerie sau in bucatarie).

Bosch Tassimo Joy TAS4502 are un rezervor de apa care se detaseaza poate fi curatat usor si il puteti umple rapid. Capacitatea lui este de 1.4 litri ceea ce inseamna ca puteti prepara mai multe bauturi fara sa fie nevoie sa-l reumpleti des. Este eficient si practic. Dispune de un sistem anticalcar, functie ce ii prelungeste durata de viata. Cand este nevoie de detartrare veti observa ca un led special va deveni luminos. Are filtru Brita si un design impecabil. E negru complet, cu detalii fine ce ii subliniaza eleganta.

Bosch Tassimo Joy TAS4502

1300 W, 3.3 bar, 1.4 l

Bosch Tassimo Joy TAS4502 este fiabil si are garantie 2 ani. Zilele acestea este disponibil la o reducere considerabila. Grabiti-va sa prindeti o oferta buna. Cu espressorul automat Bosch Tassimo Joy TAS4502 diminetile vor fi mult mai placute.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT