Bosch Tassimo Vivy TAS 1253 – o cafea excelenta

Azi este mai simplu decat oricand sa prepari direct acasa o cafea savuroasa si delicioasa in fiecare zi. Preturile pentru un espressor automat au scazut foarte mult, asa incat aceste aparate se gasesc in tot mai multe case (mai ales in cele ale bautorilor de cafea).

A apus vremea cand pentru a face o cafea aveai nevoie de ibric. Azi, sunt din ce in ce mai mult la moda espressoarele automate de cafea care va ajuta sa va preparati cafeaua dorita direct acasa.

Bosch Tassimo Vivy TAS 1253 este un model de espressor foarte accesibil la pret. Ca si design, atrage prin culoarea rosie ca focul, o culoare indrazneata care se va potrivi in toate bucatariile aranjate in stil modern, cochet si cu mult gust. Ca si dimensiuni are doar 169 mm lungime x 249 mmadancime x 298 mm inaltime si ocupa foarte putin spatiu. Este usor, are doar 2.36 kg. La nevoie, este simplu sa-l mutati intr-o alta camera, pe terasa sau in dormitor pentru diminetile romantice cand pregatiti un mic dejun la pat cu cafea inclusa.

   Vezi AICI preţul pentru Bosch Tassimo Vivy TAS 1253   

Dar, contrar aparentelor, Bosch Tassimo Vivy TAS 1253 nu se adreseaza exclusiv bautorilor de cafea. Acest espressor este de fapt un multifunctional, care va prepara in timp util ceai, ciocolata calda, lapte cald, latte machiato, cappucino, caffe crema.

Bosch Tassimo Vivy TAS 1253 este extrem de usor de utilizat. Pentru a prepara bautura dorita este sificient doar sa apasati pe buton. Datorita tehnologiei inteligente Intellibrew, espressorul este capabil sa va ofere bautura dorita pentru ca scaneaza rapid de un cod de bare toate informatiile cu privire la cantitatea apei, timpul necesar de fierbere precum si temperatura potrivita. Puteti folosi mai multe tipuri de cani si cesti, de diverse dimensiuni, pentru ca espressorul are un suport care se regleaza si chiar, daca este nevoie, se poate detasa complet. Astfel, veti putea aseza pe suport o ceasca mica, medie sau mai mare. In ceea ce priveste rezervorul de apa si acesta este detasabil. Are o capaciate suficienta de 0.7 litri si il puteti indeparta usor ca sa-l reumpleti.

O functie interesanta si utila este cea de oprire automata. Astfel, dupa fiecare preparare care include fierbere, espressorul se opreste automat daca nu il mai folositi. In acest fel, dumneavoastra veti face economie de energie electrica.

Una din cele mai utile functii, este cea legata de timpul de incalzire a apei. De fapt, tocmai asta este super atractiv: nu exista timp de incalzire, de unde rezulta ca nu este nevoie sa asteptati minute intregi pentru bautura preferata.

Comentarii

Leave a reply

Review IT