REVIEW: Bosch TDS372817A – Cu talpa CeraniumGlissée și funcția anti-Shine!

Preț Bosch TDS372817A

Stația de călcat Bosch TDS372817A este extrem de silențioasă și este generatoare de foarte mult abur. Super Silent, Bosch TDS372817A este mult mai liniștit, față de alte fiare de călcat din categoria sa, acest lucru datorându-se și designului optimizat. Cu un jet de 300 de grame pe minut, aburul este foarte puternic și poate penetra eficient țesătura. i-Temp Advanced este o tehnologie deținută de această stație de călcat și are rolul de a combina optim aburul cu temperatura. Aburul puternic are o presiune de 5,5 bari. Nu lăsa nimic la voia întâmplării, și bazează-te pe inovațiile de la Bosch, profitând de prețul foarte mic al acestei stații de călcat. Dacă te grăbești vei putea prinde reducerea de preț  de care beneficiază.

În plus stația de călcat poate fi transportată cu ușurință și în siguranță, apucând mânerul de fier.

  Review Bosch TDS372817A

Excelenta performanță vine atunci când vine vorba de abur și cantitatea de presiune. Cu cât are mai mulți bari, cu atât este mai performant. Stația de călcat Bosch TDS372817A poate oferi o presiune de 5,5 bari, putând călca rufele mult mai repede și mult mai calitativ. Datorită butonului Eco, se poate economisi apa cu până la 40% și puterea cu până la 30%. Funcția Calc*n Clean asigură eliminarea calcarului, dând aparatului o viață mult mai lungă, cu rezultate mult mai bune.

Talpa

Talpa fierului de călcat Bosch TDS372817A este deosebit de dură și de rezistentă, asigurând o alunecare foarte bună pentru toate tipurile de materiale. Rezultatele de călcare sunt perfecte, datorită sistemului optim de distribuție a aburului prin canalele aranjate inteligent și inovator pe talpa fierului de călcat. De asemenea, talpa este patentată de Bosch cu un design 3D, care face ca rufele foarte încrețite să fie foarte ușor întinse.

Jetul de aburi

Combinația perfectă dintre abur și temperatură este dată de tehnologia revoluționară i-Temp Advanced. Jetul de abur emanat este de 300 g/min. Presiunea aburului în generator este de 5,5 bari. Cu o singură apăsare iese o mare cantitate de abur, care face instantaneu ca încrețiturile materialului să dispară.

Puterea

Cu 2800 de wați, fierul de călcat Bosch TDS372817A oferă performanță, garantând rezultate excelente la călcat. Într-un timp foarte scurt, acesta reușește să îndrepte chiar și încrețiturile cele mai persistente.

Funcții și caracteristici speciale

Stația de călcat Bosch TDS372817A  îți oferă posibilitatea de a seta tipul materialului, pentru ca apoi el să facă restul. Cum este posibil acest lucru? Cu ajutorul funcțiilor și caracteristicilor speciale pe care le deține. Iată care sunt acestea:

  • Calc’n Clean Timer
  • Calc’n Clean Advance
  • Eco
  • Anti-calcar
  • Călcare pe verticală
  • Permanent Refill
  • Talpa Ceranium-Glissee
  • Ultimate 300 PulseSteam
  • i-Temp Advanced

Părerea noastră despre produs

Designul ergonomic al stației de călcat Bosch TDS372817A oferă nu numai confort, ci și siguranță. Cu tehnologia avansată i-Temp, poți salva timpul, deoarece fierul de călcat își va adapta singur temperatura de călcare pentru orice tip de material. Deosebit de silențios, cu această stație de călcat se poate călca chiar și atunci când stai cu familia la televizor. Poți asculta muzica preferată fără a fi perturbat de zgomotul aburului sub presiune. Un jet puternic de abur cu presiunea de 5,5 bari penetrează optim țesătura și va face ca hainele să arate impecabil.

Bosch TDS372817A

Talpa CeraniumGlissée, 5.5 bari

 – Părerea clienților –

 Cu stația de călcat Bosch TDS372817A  este foarte simplu și ușor. Cu Calc*n Clean este și mai simplu, deoarece se curăță singur de calcarul produs de apă. Hainele de culoare închisă nu vor căpăta luciu, deoarece fierul de călcat este dotat cu funcția este anti-Shine. O stație de călcat ideală!

Cu funcția Ultimate 300 Pulse Steam, țesătura rezistentă este penetrată cu șocuri intensive a trei jeturi de abur. Aceste jeturi de aburi, vor face ca încrețiturile să dispară rapid. Datorită designului optimizat, zgomotul fierului de călcat nu poate fi auzit iar performanțele sunt la maxim.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT