Masina de spalat rufe Bosch WAN28261BY, 7 kg, 1400 rpm, Clasa A+++ – eleganta si performanta!

Credeti ca tehnologia inzestreaza cu functii moderne doar laptopurile, televizoarele si telefoanele inteligente? Ei bine, nu. Masina de spalat este un electrocasnic fara de care ne este aproape imposibil sa concepem viata si din fericire tehnologia mai are inca ceva de spus in ceea ce priveste functionalitatea sa.

Masina de spalat rufe Bosch WAN28261BY are o capacitate mare de incarcare, de 7 kg si o viteza de centrifugare incredibila, de 1400 rpm. Iar lucrurile bune despre ea nu se termina aici.

PROMOȚIE: Masina de spalat rufe Bosch WAN28261BY, 7 kg, 1400 rpm, Clasa A+++

Face parte din categoria celor mai eficiente masini de spalat rufe, fiind marcata cu A+++. Designul este ireprosabil. Incarcarea se face prin fata, ca la mai toate masinile de pe piata, insa in jurul hubloului exista un inel negru care ii subliniaza eleganta. Dar designul sau este de asemenea practic, pentru ca ofera stabilitate sporita si un nivel minim de zgomot. In partea superioara, alaturi de sertarul pentru detergent si butonul de selectare pentru programe, se afla un afisaj mare, negru, cu o multime de informatii utile despre fiecare ciclu de spalare, despre timpul ramas pana la finalizarea operatiunii etc. Dimensiunea mare a ecranului face ca masina sa fie mai usor de folosit cu toate ca are atat de multe functii si programe.

Masina de spalat rufe Bosch WAN28261BY, 7 kg, 1400 rpm, Clasa A+++

Exista apoi cateva functii care o diferentiaza de alte masini de spalat. Vorbim in primul rand despre functia EcoSilence Drive, care face ca masina sa functioneze cu un nivel redus de zgomot. Active Water va permite sa faceti economii importante de apa si bani pentru ca masina dispune de un senzor care detecteaza automat tipul de incarcatura in doua trepte. Daca va doriti o masina de spalat silentioasa (la spalare cat si la centrifugare), acest model nu ar trebui sa lipseasca de pe lista dumneavoastra de cumparaturi.

Bosch WAN28261BY are 14 programe, dintre care notam unul special pentru spalarea gecilor din puf (pe care le spalati la mana pana acum sau la curatatorie), un program foarte rapid de jumatate de ora si chiar un sfer de ora, programe speciale pentru perdele, camasi, culori inchise, rufe delicate, echipamente sport si chiar articole din lana, pe care in mod normal le-ati fi spalat manual. Acum, puteti spala orice articol de imbracaminte in masina de spalat, fara teama ca ar putea ramane deteriorat. Dupa finalizarea programului selectat, veti auzi un sunet.

Alte functii speciale pe care le regasim pe aceasta masina sunt sistemul de detectare automata a spumei, sistemul de siguranta impotriva copiilor si programarea intarziata care va permite sa amanati inceperea timpului de spalare, o functie antisifonare, semnalizator in cazul in care folositi prea mult detergent si un dispozitiv pentru detergent lichid.

Pentru caracteristici tehnice complete si un raport calitate- pret excelent accesati pagina produsului Bosch WAN28261BY

Comentarii

Leave a reply

Review IT