Bosch WAY32891EU – o masina de spalat rufe fiabila!

Bosch WAY32891EU: o masina de spalat pentru o familie numeroasa. Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat super solida, fiabila, moderna si ce e mai important cu capacitate de spalare mare, ei bine puteti considera ca ati gasit-o.

Bosch WAY32891EU este o masina de spalat proiectata sa reziste pentru o capacitate de 9kg, aproape dublu de o masina basic cu o capacitate de 5 kg. Ea face parte din clasa energetica A+++ (adica cu pana la 30% mai eficienta decat cea mai buna clasa de energie) si sta extrem de bine la capitolul functii si dotari. Exista mai multe puncte forte care o diferentiaza clar de majoritatea masinilor de spalat.

   Vezi AICI pretul pentru Bosch WAY32891EU  

In afara de capacitatea mare de spalare, Bosch WAY32891EU este prevazuta cu sistemul ultramodern i-DOS, o tehnologie in voga care are la baza dozarea automata pentru detergentul lichid si respectiv pentru balsam. Apoi, exista un sistem inteligent de controlare eficienta a consumului de apa. Practic exista mai multe trepte de a detecta incarcatura masinii. In plus, aceasta masina de spalat este prevazuta cu o eficienta si silentiozitate maxima in ceea ce priveste motorizarea. Nu stiu daca ati auzit masini de spalat care fac un zgomot de nedescris in timpul centrifugarii. Eu am auzit (de multe ori) si de fiecare data sunt impresionant. Ei bine, Bosch WAY32891EU este gandita ca o solutie pentru aceasta problema pentru ca are un nivel de zgomot mult mai mic (in timpul centrifugarii ajunge la 74 dB iar in timpul spalarii doar la 48 dB.

Bosch WAY32891EU

Daca sunteti in general preocupat de consum si doriti sa stiti in orice moment cat consuma un echipament, puteti monitoriza foarte simplu consumul de apa si de energie pentru masina de spalat datorita indicatorului de consum cu care este prevazuta. Informativ, Bosch WAY32891EU are un consum mediu anual de apa de 11220, ceea ce inseamna ca este foarte eficienta si utilizeaza resursele de apa si energie cu mare atentie. In ceea ce priveste consumul de energie electrica putem spune ca pe parcursul unul program standard de spalare masina consuma circa 0.92 kwh.

Masina de spalat rufe se poate gasi si in oferta magazinului Flanco.

Bosch WAY32891EU vine insotita de o multitudine de programe acoperind cam tot ceea ce poate fi necesar pentru orice familie, indiferent de numarul sau de membri. Din lista programelor nu puteau sa lipseasca programele speciale pentru perdele, pilota, lana, materiale delicate, din matase, pentru echipamente sportive, program pentru camasi si bluze.

Profita acum de reduceri si achizitioneaza Bosch WAY32891EU, o masina de spalat cu adevarat completa din punct de vedere al programelor si functiilor, o masina cu un consum redus care e gata sa va ajute sa economisiti apa, curent, timp, timp si … iar timp.

Specificatii rapide:
Tip produs: Masina de spalat rufe
Tip incarcare: Frontala
Tip afisaj: TFT
Capacitate de incarcare (kg): 9
Clasa de eficienta energetica: A+++
Viteza de centrifugare: 1600 RPM

Un mic video cu o masina de spalat rufe ce prezinta tehnologia Bosch:

Comentarii

Leave a reply

Review IT