Braun 199s – aparat de ras accesibil pentru un barbierit precis si foarte confortabil!

Braun 199s este un aparat de ras electric din gama Braun Series 1 a companiei germane Braun, recomandat in special pentru utilizatorii mai pretentioasi, care impresioneaza printr-un design ergonomic si foarte elegant, cap extra lat pentru un ras eficient, un sistem de lame cu actiune triple ce ofera un barbierit precis si foarte confortabil, un acumulator pentru o utilizare de pana la 30 de minute si multe altele, toate acestea la un pret accesibil pentru orice tip de buget.

Aparatul de ras de la Braun ofera un design modern si foarte atragator, gratie carcasei elegante de culoare albastra/neagra si a manerului anti-alunecare cu o zona de prindere cauciucata, placuta la atingere, pentru o utilizare confortabila si un control optim la ras. In plus, aparatul de ras din Seria 1 beneficieaza de certificare IPX7, ceea ce dovedeste ca acesta este 100% rezistent la apa si totodata permite o curare rapida si usoara, chiar printr-o simpla clatire sub jetul de apa.

PROMOȚIE Aparat de ras Braun 199s SmartControl Pro, SmartFoil – verifică preț

Capul extra lat al aparatului de ras include un sistem de taiere cu actiune tripa pentru un barbierit de cea mai buna calitate chiar si a parului mai aproape de piele, dar si un sistem FreeFloat ce se poate adapta cu foarte mare usurinta la orice tip de contur facial, ceea ce rezulta un barbierit neted si foarte precis. Aparatul de ras Braun 199s integreaza un dispozitiv de taiere pentru firele de par mai lungi, tot ce aveti de facut este sa glisati in afara dispozitivul extensibil si va puteti bucura de un barbierit excelent.Braun 199s

Sistemul de taiere cu actiune tripla dispune la randul sau de trei elemente de taiere de mare precizie ce contribuie la obtinerea unui rezultat perfect, datorita sitelor gemente de inalta calitate si nu in ultimul rand a cutitului intermediar integrat pentru o performanta mult mai buna. Cele doua site SmartFoil sunt amplasate pe ambele parti ale capului de ras si asigura o taiere mult mai precisa a tuturor firelor de barba, oferindu-va astfel un barbierit eficient si foarte confortabil.

Aparatul de ras electric Braun 199s SmartControl Pro dispune in acelasi timp de o baterie NiMH ce asigura o autonomie de functionare de pana la 30 de minute, suficienta pentru mai multe barbieriri de foarte buna calitate, la doar o singura incarcare completa de o ora. Cu toate acestea, aparatul de ras mai include si un afisaj LED integrat ce va anunta atunci cand bateria este aproape descarcata.

Comentarii

Leave a reply

Review IT