Braun FP3010 – robot de bucatarie accesibil, compact si foarte silentios!

Ideal si de foarte mare ajutor in orice bucatarie, robotul de bucatarie Braun FP3010 accesibil de 600 W este un aparat electrocasnic ce nu ar trebui sa lipseasca nici unei familii, indiferent ca locuieste la bloc sau casa, deoarece permite rezolvarea rapida si usoara a tuturor sarcinilor de zi cu zi din bucatarie.

Designul extrem de compact al robotului de bucatarie de la producatorul german Braun va permite sa-l depozitate simplu si rapid in orice colt din bucataria dumneavoastra, in timp ce acesta ofera o manevrare comoda pentru a putea fi folosit cu foarte mare usurinta de catre orice persoana, indiferent de tipul de utilizare.

PROMOȚIE Robot de bucatarie Braun FP3010, 600W, 15 viteze, 2.0 l – verifică noul preț !!

Sistemul DualControl cu viteza variabila include o functie de pre-setare a vitezei pentru a obtine rezultate precise intr-un timp cat mai scurt, chiar si fara a testa toate vitezele ale acestuia. Tot ce trebuie sa faceti, este sa porniti robotul de bucatarie direct la viteza pre-setate si veti beneficiea astfel de un control imbunatatit in ceea ce priveste performanta, dar si rezultate rapide si de foarte buna calitate.Braun FP3010

Robotul de bucatarie Braun FP3010 dispune de o putere silentioasa de maxim 600 W, suficienta pentru rezolvarea tuturor sarcinilor necesare din bucatarie, nu mai putin de 15 trepte de viteza + Turbo, care asigura o functionare eficienta la parametrii optimi, dar si mai multe programe prestabilite inteligente pentru selectarea inteligenta a vitezei ideala pentru fiecare sarcina in parte.

Cu toate acestea, robotul de bucatarie accesibil, puternic si foarte silentios mai include un bol mare cu o capacitate generoasa de pana la 2 litri si mai multe accesorii utile, precum Acc. framantat, disc de feliere si disc pentru radere. In plus, acesta mai beneficieaza si de un design foarte elegant, prin intermediul unei carcase compacte si moderne de culoare alba, avand dimensiunile (W x D x H) de 38 x 39 x 29 centimetri si o greutate de aproximativ 4,2 kilograme.

Comentarii

Leave a reply

Review IT