Candy CDCP 6/E-S – masina de spalat vase compacta si spatioasa din clasa A+!

Eficienta, compacta si destul de spatioasa, masina de spalat vase Candy CDCP 6/E-S de dimensiuni reduse este alegerea perfecta pentru persoanele care isi doresc o spalare eficienta si de buna calitate, potrivindu-se de minune chiar si intr-o bucatarie de mici dimensiuni. Aceasta se remarca printr-un raport calitate-pret foarte bun din toate punctele de vedere, fiind disponibila la un pret decent pentru orice buget.

Designul modern si compact al masinii de spalat va ofera posibilitatea de a o incadra simplu si cu foarte mare usurinta in orice loc din bucataria dumneavoastra, gratie carcasei rezistente si foarte atragatoare, fabricata din inox, de culoare argintie si a unei usi solide si rabatabile de aceeasi culoare. In plus, aceasta are o greutate de aproximativ 23,31 kilograme si masoara doar 43,8 centimetri pe inaltime, 55 centimetri latime si o adancime de 50 centimetri.

PROMOȚIE Candy CDCP 6/E-S, 6 seturi, 6 programe, Clasa A+, 55 cm – verifică preț

Masina de spalat vase de la Candy face parte din clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum de energie electrica si totodata de apa cat mai redus fata de celelalte modele din clasa A, mai precis aceasta inregistreaza un consum energetica anual de doar 174 kWh si de numai 0,62 kWh pe ciclu de spalare, respectiv un consum mediu anual de apa de 1960 litri si de maxim 6,5 litri de apa pe ciclu de spalare.Candy CDCP 6 E-S

Caracteristicile generale ale acesteia includ un display LED pentru afisarea timpului de spalare ramas, etapele programului selectat si multe altele, dar si o capacitate foarte buna de pana la 6 seturi complete de vase, ceea ce va permite sa spalati rapid si eficient destul de multe vase intr-un singur ciclu de spalare, fara a ocupa prea mult spatiu in bucatarie cu diferite aparate electrocasnice de mari dimensiuni.

Masina de spalat vase Candy CDCP 6/E-S dispune de un panou de control, cu un indicator de sare, indicator pentru terminarea programului ales si optiunea de programare a ciclului de spalare, pentru o utilizare usoara si foarte intuitiva. Aceasta dispune de un numar de 6 programe speciale de spalare, printre care Intensiv, Rapid, Bio/Eco, Delicate 45 grade Celsius si Universal 60, permitandu-va asadar o spalare eficienta a tuturor vaselor dumneavoastra.

Comentarii

Leave a reply

Review IT