Candy CDP5P1DAWS – masina de spalat vase accesibila, moderna si de mare capacitate!

Accesibila, eleganta si foarte spatioasa, masina de spalat vase Candy CDP5P1DAWS este o posibila solutie ideala pentru spalarea rapida si de inalta calitate a tuturor vaselor dumnevoastra, la un consum cat mai redus de resurse, fara a depune prea mult efort. Disponibila pe eMAG.ro la un pret accesibil, aceasta vine in principal cu un design modern, display LED, clasa energetica A+, o capacitate generoasa de spalare, precum si nu mai putin de 10 programe prestabilite de spalare si multe altele.

Designul simplu si modern al masinii de spalat vase marca Candy va atrage, mai mult ca sigur, toate privirile celor din jurul sau, gratie carcasei elegante de culoare alba si a display-ului de tip LED foarte intuitiv, potrivindu-se de asemenea in orice loc din bucataria dumneavoastra. In plus, aceasta are o greutate de aproximativ 41 de kilograme si masoara 85 de centimetri pe inaltime, 60 de centimetri latime si o adancime tot de 60 de centimetri.Candy CDP5P1DAWS

Clasa de eficienta energetica A+ asigura un consum de energie electrica si totodata de apa cat se poate de redus in comparatie cu celelalte modele similare de masini de spalat vase de pe piata, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 299 kWh si de numai 1,04 kWh pe ciclu de spalare, respectiv un consum mediu anual de apa de aproximativ 2800 de litri si de maxim 10 litri tot pe ciclu de spalare, toate aceste performante fiind valabile in programul standard de spalare.

Candy CDP5P1DAWS

15 seturi, 10 programe, Clasa A+

Masina de spalat vase Candy CDP5P1DAWS dispune de un numar de 10 programe prestabilite de spalare (Normal, Rapid, Intensiv si multe altele), precum si de o capacitate foarte buna de spalare de pana la 15 seturi complete de vase, ceea ce permite o curatare eficienta si de inalta calitate a unei cantitati mare de vase, intr-un singur ciclu de spalare. Pe langa toate acestea, masina de spalat mai beneficieaza de un cos pentru tacamuri, un compartiment de sare, dar si de un compartiment pentru detergentul lichid.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT