Candy CS41172D3/2 – masina de spalat compacta si incapatoare din clasa A+++, cu functia Smart Touch prin NFC!

Preţ Candy CS41172D3/2

Candy CS41172D3/2 este o noua masina de spalat incapatoare si foarte inteligenta din clasa A+++, ideala pentru o singura persoana sau pentru o familie normala si chiar ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale foarte bune. Noua masina de spalat de la Candy vine cu un design compact si elegant de culoare alb, clasa energetica A+++ si A la spalare, un display digital tip LCD, functia Smart Touch prin tehnologia NFC, o capacitate de pana la 7 kilograme de rufe, 16 programe speciale de spalare, o optiune de programare intarziata (cu pana la 24 de ore) si altele.

Review Candy CS41172D3/2

Design-ul simplu dar modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Candy se va integra perfect oriunde in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un display digital tip LCD (cu functia Smart Touch prin NFC si optiunea de programare intarziata), dar si de un hublou transparent de dimensiuni mari (cu o deschidere standard spre stanga). In plus, aceasta cantareste aproximativ 65 de kilograme si masoara 85 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime de numai 49 de centtimetri, oferind in acelasi timp un nivel redus de zgomot de doar 58 dB la spalare si de maxim 79 dB la centrifugare.

Masina de spalat rufe slim Candy CS41172D3/2 are clasa de eficienta energetica A+++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A, si un consum redus de resurse la spalare, pentru a putea beneficia de un consum de energie de numai 0,90 kWh/ciclu de spalare si de un consum anual de apa estimat la 9600 litri/an si de 50 de litri/ciclu de spalare. Caracteristicile sale generale includ o viteza de cetrifugare de maxim 1100 rpm, un numar de 16 programe speciale de spalare (Rapid de doar 14 minute, Lana, Bumbac, Sport, etc.), dar si de o capacitate de pana la 7 kilograme de rufe, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate, fara a consuma multe resurse la spalare.

Părerea noastră despre produs

Accesibila, incapatoare si foarte inteligenta, noua masina de spalat rufe slim Candy CS41172D3/2 ofera cele mai bune rezulate la spalare, in functie de tipul materialului, prin informatiile utile si programele suplimentare de spalare ce pot fi accesate foarte usor cu ajutorul functiei Smart prin NFC si a telefonului dumneavoastra mobil. Acestea fiind spuse, noua masina de spalat de la Candy reprezinta o solutie practica si avantajoasa pentru cei care isi doresc o masina de spalat cu un raport calitate/pret foarte ok din aproape toate punctele de vedere, capabila sa ofere cele mai bune sfaturi pentru o spalare adecvata nevoilor personale, fara a consuma multe resurse utilizare la spalare.

Candy CS41172D3/2

7kg, 1100 rpm, clasa A+++, alb

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat practica si avantajoasa cu un raport calitate/pret foarte bun din punctul meu de vedere. Este compacta si foarte incapatoare, are un consum redus de energie si este echipata cu o multime de programe de spalare si cateva functii Smart.

Am cumparat recent aceasta masina de spalat Candy si pot spune deja ca sunt multumit de achizitia facuta. O utilizez aproape zilnic pe programul de spalare rapida iar rufele usor murdare sunt scoase perfect curate in mai putin de un sfert de ora.

Este o masina de spalat economica, incapatoare si foarte inteligenta, disponibila la un pret foarte ok de achizitionare. Aceasta arata bine in locuinta, nu produce foarte mult zgomot, nu consuma multa energie si spala foarte bine orice tip de material.

Nu am nimic de reprosat avand in vedere pretul sau foarte mic de achizitionare. Noua masina de spalat Candy se potriveste perfect in locuinta, are o capacitate buna de spalare pentru o familie normala si vine cu cateva functii Smart prin tehnologia NFC.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT