Candy EVOGT 12062D – masina de spalat rufe verticala cu un raport calitate-pret foarte bun!

Cu un raport calitate-pret foarte bun din toate punctele de vedere, masina de spalat rufe verticala Candy EVOGT 12062D este recomandata tuturor celor care vor sa beneficieze de acceasi calitate la spalare ca ale modelelor cu incarcare frontala, insa nu dispun de un spatiu prea mare. Aceasta vine cu un design compact si foarte elegant, display LED, clasa A+++, o viteza mare de centrifugare, un numar de 15 programe de spalare si nu in ultimul rand o capacitate decenta de incarcare.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala de la Candy impresioneaza printr-un design elegant si destul de compact, care se va potrivi cu siguranta oriunde in baia sau chiar bucataria dumneavoastra, oferindu-va astfel aproape aceleasi dotarii ca ale unei masini de spalat cu incarcare frontala, dar intr-un spatiu mai mic. La exterior, aceasta beneficieaza de o carcasa atragatoare de culoare alba, avand dimensiunile reduse de doar 85 x 40 x 60 centimetri si o greutate de 59 kilograme.

PROMOȚIE Candy EVOGT 12062D, 6 kg, 1200rpm, clasa A+++, Alb – verifică preț

Clasa de eficienta energetica A+++ asigura un consum de energie electrica si totodata de apa mult mai redus decat clasele A+ si A++, inregistrand asadar un consum energetic anual de doar 153 kWh si de numai 0,79 pe ciclu de spalare, respectiv un consum mediu anual de apa de aproximativ 8900 de litri. In plus, masina de spalat este incadrata in clasa de eficienta energetica A la spalare, in timp ce aceasta are un nivel redus de zgomot la spalare de maxim 61 dB.Candy EVOGT 12062D

Masina de spalat rufe Candy EVOGT 12062D dispune de o viteza mare de centrifugare de pana la 1200 rotatii pe minut, un display de tip LED pentru o utilizare foarte intuitiva si afisarea informatiilor utile in timpul spalarii, un numar de 15 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Sintetice, Delicate, Mix, Spalare manuala, etc.), dar si de o capacitate foarte buna de incarcare de pana la 6 kilograme, ceea ce va permite sa spalati rapid si foarte eficient o cantitate suficienta de rufe, intr-un singur ciclu de spalare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT