Masina de spalat Candy GC4 107-2D2, 7 kg, 1000 rpm, clasa A+, Alb – consum mic de energie

Ieftina si sa consume putina energie.

Iata primele doua criterii pe care le au in vedere foarte multe persoane atunci cand cumpara o masina de spalat noua. Sigur ca toti ne uitam dupa oferte bune si incercam sa vanam cel mai avantajos pret pentru o anumita categorie de masini de spalat.

Vorbim in articolul urmator despre Candy GC4 107-2D2, o masina de spalat cu nume de bomboana, de al carui producator probabil nu ati auzit, insa este o varianta excelenta daca va doriti o masina ieftina, cu storcator bun si consum mic de energie.

verifica-pret1

Incarcarea rufelor se face frontal, ca la majoritatea masinilor, cu un hublou care se deschide usor apasand ferm pe o clapeta, dar care este inchis etans atunci cand masina efectueaza un ciclu de spalare. Capacitatea de incarcare este de 7 kg, ceea ce inseamna ca este ideala pentru familiile medii si mari (in jur de 6 persoane), deoarece in aceste cazuri vorbim de o cantitate mai mare de rufe murdare ce necesita spalare in acelasi timp. Sigur ca o capacitate mare de incarcare este foarte utila si atunci cand vreti sa spalati obiecte diverse de dimensiuni mai mari (cum ar fi o patura sau o pilota).

Candy GC4 107-2D2

Candy GC4 107-2D2 este o masina de spalat aparuta foarte curand pe piata, ceea ce inseamna ca este destul de bine echipata in ceea ce priveste tehnologiile de spalare si eficienta. Ca si design, nu putem spune ca iese din tipare, pentru ca este alba, in partea de sus se afla sertarul de detergent, alaturi de un afisaj (unde puteti vedea cat timp a ramas pana la terminarea ciclului de spalare) si butonul rotativ de selectie programe in partea dreapta, foarte la indemana. Dimensiunile sale sunt destul de mici comparativ cu multe exemplare din categoria sa pret. Mai exact masoara 85 x 60 x 40 cm si ii puteti gasi cu usurinta un loc langa conducta de apa din bucatarie sau din baie.

Cu toate ca este o masina ingusta, trebuie sa stiti ca performantele sale de spalare sunt foarte bune si va permite in celasi timp sa economisiti spatiu important. Exista 16 optiuni de spalare si veti fi multumit sa aflati ca acestea includ programe speciale cum este cel rapid (ce dureaza 14 minute), de reducere a consumului de energie, pentru tesaturi delicate, bumbac, extra clatire etc.

Candy GC4 107-2D2 a fost etichetata cu emblema A+ pentru ca reuseste sa fie performanta fara a creste necesarul de apa si energie electrica.

Masina de spalat Candy GC4 107-2D2 are garantie 2 ani si se livreaza gratuit direct la dumneavoastra acasa.

Comentarii

Leave a reply

Review IT