Candy GS 1482D3 – masina de spalat rufe cu capacitate mare de incarcare

Cand achizitionam o masina de spalat rufe ne gandim intodeauna la marca si caracteristicile le puntem mereu pe locul doi, insa lucrurile stau cu totul altfel si noi va propunem intai sa va ganditi la caracteristici si dupa la producator. Candy GS 1482D3 este o masina de spalat sa spunem necunoscuta, insa care vine cu caracteristicile la maxim, avem exact ce ne trebuie la un pret mult mai mic fata de producatori celebri precum Samsung, Indesit si Whirlpool.

Ca si scurt istoric putem preciza ca brandul Candy este detinut de o firma Italiana cu traditie si ca o remarca putem preciza ca firma Candy a produs prima masina de spalat din Italia in anul 1945, iar de atunci sau perfectionat si putem spune ca produsele din ziua de astazi sunt extrem de fiabile, insa necunoscute pe piata din Romania.

   Vezi AICI preţul pentru Masina de spalat Candy GS 1482D3   
Candy GS 1482D3 vine cu o capacitate de incarcare de 8 kg, o viteza de centrifugare de 1400 RPM si clasa de eficienta energetica A+++, iar ca o mica lauda va spun ca la un program normal de spalare, aceasta masina de spalat rufe consum 1.05 kW, mult sub alte marci mai cunoscute.

Candy-GS-1482D3

Avem un numar de 16 programe, insa partea interesanta este ca avem si cel mai mic program existent, vorbim aici de programul de 14 minute, acesta se poate folosi pentru rufele mai putin murdare, un program pentru cei care se grabesc si pentru cei care vor sa economiseasca bani.

Pentru cei care chiar doresc sa-si achizitioneze acest model avem sa le spunem cateva motive pentru a face acest lucru:

– vine cu o multime de functii si siguranta: setarea temperaturii, selector centrifugare, sistem detectare spuma, protectie impotriva inundatiilor, informatii pe display si programare intarziata
– pret extrem de bun fata de aceleasi caracteristici de la alta marca
– zgomot redus la spalare
– design placut
– materiale de foarte buna calitate, pentru cuva avem Silitech si pentru tambur avem otel inoxidabil
– consum redus de energie, avem clasa de eficienta energetica A+++
– display digital
– fiabilitate crescuta
– brand consacrat

Candy GS 1482D3 este alegerea perefecta pentru cei ce doresc sa-si achizitioneze o masina de spalat cu caracteristici puternice. Aceste caracteristici de la alt producator cu siguranta va creste pretul in mod nejustificat.

Comentarii

Leave a reply

Review IT