Candy GS1483DH3-1S – Masina de spalat rufe cu capacitatea de 8 kg

Incepem articolul prin a spune ca masina de spalat rufe Candy GS1483DH3-1S este una din cele mai ieftine de pe piata (la aceste caracteristici), un produs perfect de achizitionat in aceasta perioada, asta pentru ca avem reduceri colosale la toata gama de masini de spalat, deja ma gandesc la Black Friday, Mos Nicole, Mos Craciun, Anul nou si Sf. Ion unde reducerile se vor tine lant si cred ca acum este momentul sa urmarim pretul.

In momentul de fata, pretul pe cel mai mare magazin online din Romania este de 1377 lei, insa trebuie sa specific ca acesta a fost redus de la suma de 1659 de lei, asta inseamna o reducere colosala care vine in avantajul clientilor. Nu vreau sa fiu sceptic, insa decat sa aleg un model de la alt producator renumit, mai bine merg pe mana celor de la Candy, o firma producatoare de electrocasnice de cea mai buna calitate.

Verifică noul preţ pentru Masina de spalat Candy GS1483DH3-1S

Despre pret am discutat, design-ul nu este prea sofisticat insa este interesant pentru ca pe partea frontala regasim un display LED unde nu sunt afisate toate informatiile de care avem nevoie, programe, timp ramas si multe altele, o masina de spalat rufe de culoare alba ce are materialul cuvei din Silitech, iar tamburul din otel inoxidabil.

Candy GS1483DH3-1S

Candy GS1483DH3-1S cantareste 68 de kg, o masina de spalat rufe stabila din toate punctele de vedere, aceasta vine cu un numar de 16 programe, amintim aici despre bumbac, lana, usor de calcat, culori inchise, matase si multe altele, plus ca se mai adauga si programul rapid de 14 minute, acesta il folosim la rufele mai putin murdare, care necesita o clatire mai intensa.

Este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala de ultima generatie, avand clasa de eficienta energetica A+++, asta inseamna un consum redus de energie si o eficienta foarte buna la spalare, un consum redus atat de energie cat si de apa. Candy GS1483DH3-1S aduce o capacitate de incarcare de 8 kg si o viteza de centrifugare de 1400 RPM, mai putem adauga si consumul de 1.05 kwh pe un program standard.

Fiind un model de 2015, Candy GS1483DH3-1S aduce o multime de functii de siguranta, putem evidentia sistemul de detectare a spumei, protectie impotriva inundatiilor si programarea intarziata, o functie foarte importanta pentru cei care au servici si doresc ca masina sa termine ciclul de spalare chiar cand ei ajung acasa.

Candy GS1483DH3-1S aduce unul din cele mai performante motoare, este vorba de Motorul Inverter, unul din cele mai performante motoare de pe masinile de spalat rufe.

Comentarii

Leave a reply

Review IT