Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS – aparat de aer conditionat economic si foarte silentios, cu capacitate de 9000 BTU/h!

Preţ Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS

Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS este un aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverter de 9000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor o temperatura optima la interior si un aer ambiant proaspat, cara se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret potrivit pentru caracteristicile sale foarte bune de climatizare. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+++ la incalzire, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 9000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru Hepa + filtru ionizator + filtru Cold Catalyst), tehnologia Wi-Fi Ready si mai multe functii speciale de climatizare (Follow Me, Turbo Mode, Purificare, X-Eco Mode, etc.).

Review Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS

Design-ul simplu dar modern al aparatului de aer cnoditionat de la Carrier se va integra cu usurinta in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb si a afisajului mare ascuns ale unitatii interne de tip Split de perete, fiind ideala pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau in oricare alta incapere de pana la 18 – 25 de metri patrati. In plus, unitatea interioara cantareste 8 kilograme avand dimensiunile de 29,1 x 73 x 19,2 centimetri, in timp ce unitatea exterioara are dimensiunile de 55 70 x 27,5 centimetri si o greutate de aproximativ 23 de kilograme, oferind un nivel redus de zgomot de maxim 38 dB la interior si de 48 / 50 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS dispune de o capacitate de racire de 9212 BTU/h (cu consum la racire de 122 kWh pe an), o capacitate de incalzire de 9895 BTU/h (cu consum la incalzire de 895 kWh pe an), o capacitate de dezumidificare de un litru pe ora, dar si de un sistem avansat de filtrare a aerului (Hepa + Ionizator + Catalizator). Tehnologia Inverter se bazeaza pe un model nou compresor rotativ DC Inverter, care utilizeaza o capacitate maxima pentru a atinge rapid temperatura dorita si va continua sa functioneze la o capacitate minima pentru a mentine temperatura constanta, cu un nivel minim de zgomot si un consum redus de energie.

In ceea ce priveste functiile/tehnologiile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Carrier include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), tehnologia Wi-Fi  Ready pentru controlul de la distanta si mai multe functii speciale (Follow Me, Mod X-Eco, Turbo Mode, Purificare, Sleep Mode, Dezghetare automata, Prevenire aer rece la incalzire, Auto Restart, Ionizare si Auto-curatare). Cu tehnologia Wi-Fi Ready, unitatea interna poate fi controlata atat de la telecomanda, cat si de pe smartphone, prin conectarea modulului Wi-Fi si a modulului de comunicare cu panou de afisare pentru a activa functia de Wi-Fi Control pentru controlul de la distanta.

 Părerea noastră despre produs

Silentios, destul de puternic si de buna calitate, aparatul de aer conditionat Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS este capabil sa ofere un nivel minim de zgomot, o temperatura optima la interior si un consum redus de energie, respectiv un aer ambiant proaspat si foarte curat, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 18 – 25 mp. Astfel ca, aparatul de aer conditionat marca Carrier reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc un nou sistem de climatizare silentios si destul de puternic, cu o eficienta energetica ridicata, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret potrivit pentru dotarile sale foarte bune.

– Părerea clienţilor –

Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator. Ambele filtre incluse retin foarte bine impuritatile din aerul ambiant, iar suportul pentru controlul de la distanta este foarte util.

Am achizitionat recent acest sistem de climatizare si pot spune deja ca sunt foarte multumit de el. Unitatea interna este atat de silentioasa incat abia pe ultima treapta se face simtita, iar sistemul de climatizare functioneaza fara probleme chiar si la o temperatura de -15 grade Celsius.

Un echipament de aer conditionat extrem de silentios si foarte bine dotat din punctul meu de vedere. Arata bine pe perete, aproape ca nu produce deloc zgomot, nu consuma prea multa energie si raceste / incalzeste foarte bine o incapere de pana la 22 metri patrati.

Nu prea am ce sa-i reprosez. Este un sistem de climatizare foarte silentios si de buna calitate, dupa parerea mea, disponibila la un pret bun. Per total sunt foarte multumit de el si il recomandat cu incredere si altor persoane sau familii interesate de acest model.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT