Carrier 42QHC018DSA Y16 IPLUS – aparat de aer conditionat de 18000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si Wi-Fi Ready!

Preţ Carrier 42QHC018DSA Y16 IPLUS

Carrier 42QHC018DSA Y16 IPLUS este un aparat de aer conditionat modern si foarte performant de 18000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placut si un aer ambiant proaspat, cara se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret bun pentru dotarile sale de top. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+++ la incalzire, un afisaj mare ascuns, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 18000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru Hepa + filtru ionizator + filtru Cold Catalyst), tehnologia Wi-Fi Ready si mai multe functii speciale de climatizare.

Review Carrier 42QHC018DSA Y16 IPLUS

Design-ul simplu dar modern al aparatului de aer cnoditionat marca Carrier se va integra perfect in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb si a afisajului mare ascuns ale unitatii interne de tip Split de perete, fiind ideala pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau in oricare alta incapere de pana la 40 – 50 de metri patrati. In plus, unitatea interina cantareste 11,5 kilograme avand dimensiunile de 31,9 x 97,3 x 21,8 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 55,4 x 80 x 33,3 centimetri si o greutate de aproximativ 38 de kilograme, oferind un nivel redus de zgomot de maxim 42 dB la interior si de 55 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Carrier 42QHC018DSA Y16 IPLUS dispune de o capacitate de racire de 17742 BTU/h, o capacitate de incalzire de 18766 BTU/h, o capacitate de dezumidificare de 1,8 litri pe ora, dar si de un sistem avansat de filtrare a aerului (Hepa + Ionizator + Catalizator), fiind suficient de puternic pentru o suprafata acoperita de aproximativ 40 – 50 mp. Tehnologia Inverter se bazeaza pe un model nou compresor rotativ tip DC Inverter, care utilizeaza o capacitate maxima pentru a ajunge rapid la temperatura setata si va continua sa functioneze la o capacitate minima pentru a mentine temperatura constanta, cu un nivel minim de zgomot si un consum redus de energie.

In ceea ce priveste functiile/tehnologiile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Carrier include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), tehnologia Wi-Fi  Ready pentru controlul de la distanta si mai multe functii speciale (Follow Me, Mod X-Eco, Turbo Mode, Purificare, Sleep Mode, Dezghetare automata, Prevenire aer rece la incalzire, Auto Restart, Ionizare si Auto-curatare). Cu tehnologia Wi-Fi Ready, unitatea interna poate fi controlata atat de la telecomanda, cat si de pe smartphone, prin conectarea modulului Wi-Fi si a modulului de comunicare cu panou de afisare pentru a activa functia de Wi-Fi Control ce permite controlul de la distanta.

 Părerea noastră despre produs

Modern, puternic si performant, aparatul de aer conditionat Carrier 42QHC018DSA Y16 IPLUS poate asigura fara probleme un mediu de viata placut si  foarte confortabil, respectiv un aer ambiant proaspat si foarte curat, la o suprafata acoperita de aproximativ 40 – 50 mp, cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie. Acestea fiind spuse, aparatul de aer conditionat marca Carrier reprezinta o alegere perfecta pentru toti cei care isi doresc un nou sistem de climatizare complet din toate punctele de vedere, cu o eficienta energetica ridicata, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret potrivit pentru dotarile sale de top.

– Părerea clienţilor –

Este un echipament de aer conditionat excelent si de inalta calitate, dupa parerea mea, disponibil la un pret bun. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma prea multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o incapere de pana la 40 de metri patrati.

Acest aparat este unul dintre cele mai bune si mai bine echipate sisteme de climatizare de pe piata. Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Este un sistem de climatizare care poate functiona fara probleme la o temperatura de -15 grade Celsius. Acesta este perfect pentru o sufragerie + bucatarie deschisa (open space) si poate mentine un aer proaspat si foarte curat. Per total sunt foarte multumit de el.

Am achizitionat recent acest aparat de aer conditionat si ma declar foarte multumit de el.  Il utilizez aproape in fiecare zi si face fata fara probleme in orice situatie, iar consumul de energie este unui foarte scazut. Il recomand cu mare incredere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT