Carrier 42QHC024DSA Y16 IPLUS – aparat de aer conditionat de 22000 BTU/h, cu functii si tehnologii speciale de climatizare!

Preţ Carrier 42QHC024DSA Y16 IPLUS

Carrier 42QHC024DSA Y16 IPLUS este un aparat de aer conditionat modern si foarte performant de 22000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata confortabil si un aer ambiant natural, cara se regaseste deja si in oferta marilor magazine online din Romania la un pret bun pentru dotarile sale de top. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++, un afisaj mare ascuns, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 22000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru Hepa, filtru Cold Catalyst si filtru ionizator), tehnologia Wi-Fi Ready si mai multe functii speciale de climatizare (Follow Me, Turbo Mode, Purificare, etc.).

Review Carrier 42QHC024DSA Y16 IPLUS

Design-ul simplu dar modern al aparatului de aer cnoditionat marca Carrier se va integra cu usurinta in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb si a afisajului mare ascuns ale unitatii interne de tip Split de perete, fiind ideala pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau in oricare alta incapere de pana la 60 – 70 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 13,5 kilograme avand dimensiunile de 33,8 x 108,2 x 22,5 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 70,2 x 84,5 x 36,3 centimetri si o greutate de aproximativ 44 de kilograme, oferind insa un nivel redus de zgomot de maxim 47 dB la interior si de 55 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Carrier 42QHC024DSA Y16 IPLUS dispune de o capacitate de racire de 21837 BTU/h (cu un consum de 1,26 kW/h la racire), o capacitate de incalzire de 23884 BTU/h (cu un consum de 1,14 kW/h la incalzire), dar si de o capacitate de dezumidificare de 2,4 litri pe ora, fiind indeajuns de puternic pentru o suprafata acoperita de aproximativ 60 –70 mp. Tehnologia Inverter se bazeaza pe un nou compresor rotativ tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura setata si o va mentine constanta, cu un nivel minim de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de doar -15 grade si maxima de 46 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile/tehnologiile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Carrier include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), tehnologia Wi-Fi  Ready pentru controlul de la distanta si mai multe functii speciale (Follow Me, Mod X-Eco, Turbo Mode, Purificare, Sleep Mode, Dezghetare automata, Prevenire aer rece la incalzire si Auto Restart. In plus, acesta mai integreaza o functie de prevenire a mucegaiului si un sistem avansat de filtrare a aerului pentru a elimina particulele de praf, alergenilor, bacteriile si mirosurile neplacute din aer, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de un aer ambiant proaspat si foarte curat.

 Părerea noastră despre produs

Aparatul de aer conditionat Carrier 42QHC024DSA Y16 IPLUS este capabil sa va ofere un mediu de viata placut si foarte confortabil, respectiv un aer ambiant proaspat si foarte curat, intr-o suprafata acoperita de aproximativ 60 – 70 mp, deoarece acesta asigura o functionare silentioasa si foarte eficienta si o curatare eficace a aerului. Acestea fiind spuse, aparatul de aer conditionat marca Carrier reprezinta o alegere perfecta pentru toti cei care isi doresc un nou sistem de climatizare modern si foarte puternic, cu un compresor de inalta performanta, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret potrivit pentru dotarile sale de top.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat modern si de buna caliate, complet din toate punctele sale de veder. Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este indeajuns de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am achizitionat recent acest sistem de climatizare si pot spune deocamdata ca sunt foarte multumit de el. Il utilizez aproape in fiecare zi atat pe functia de racire/incalzire cat si pe cea de dezumidificare/ventilare etc., iar acesta functioneaza fara probleme chiar si la temperaturi extreme.

Este un echipament de aer conditionat excelent, dupa parerea mea, disponibil la un pret bun de achizitionare. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o sufragerie mare + bucatarie deschisa (open space).

Nu am nimic ce sa-i reprosez. S-a potrivit perfect in locuinta, consumul de energie este unul redus,  filtrele incluse isi fac bine treaba, iar functiile de climatizare creeaza un confortul dorit. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu mare incredere si altor persoane sau familii.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT