Carrier Xpower Gold 42EQV025M – aparat de aer conditionat de 10000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si filtru Cold Catalyst!

Preţ Carrier Xpower Gold 42EQV025M

Carrier Xpower Gold 42EQV025M este un aparat de aer conditionat modern si ultra-performant de 10000 BTU/h, recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 18 – 25 de metri patrati, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret bun pentru caracteristicile sale foarte bune de climatizare. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A+ la racire si A la incalzire, un afisaj mare ascuns tip LCD, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 10000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru anti-praf, filtru Cold Catalyst si filtru anti-alergic) si mai multe functii speciale de climatizare (Hi-Power, Follow Me, Purificare, etc.).

Review Carrier Xpower Gold 42EQV025M

Design-ul modern si minimalist al aparatului de aer cnoditionat Xpower Gold de la Carrier se va integra cu usurinta in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb si a afisajului mare ascuns tip LCD al unitatii interne tip Split de perete, fiind ideala pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau in oricare alta incapere de pana la 25 de metri patrati. In plus, unitatea interina cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de 27,5 x 79 x 23,5 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 53 x 66 x 24 centimetri si o greutate de aproximativ 27 de kilograme, oferind insa un nivel redus de zgomot de 26, 28, 31, 34, 37 sau 41 dB la interior si de maxim 48 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Carrier Xpower Gold 42EQV025M dispune de o capacitate de racire de 8530 BTU/h (cu un consum de 770 W/h la racire), o capacitate de incalzire de 10918 BTU/h (cu un consum de 840 W/h la incalzire), o capacitate de dezumidificare de 1,2 litri pe ora, fiind suficient de puternic pentru o sufragerie sau un dormitor de pana la 25 mp. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou compresor rotativ tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura dorita si o va mentine constanta cu un nivel minim de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de -15 grade Celsius si maxima de 46 de grade Celsius.

In ceea ce priveste caracteristicile sale de climatizare, echipamentul de aer conditionat marca Carrier include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru anti-praf, filtru Cold Catalyst si filtru anti-alergic) si mai multe functii speciale (Follow Me, Turbo Mode, Silent Mode, Auto Clean, Purificare, Dezghetare automata, Sleep Mode si Auto Restart). Mai exact, functia Follow Me se bazeaza pe un senzor de temperatura integrat in telecomanda, care transmite informatiile despre temperatura mediului ambiant de la aceasta la unitatea interna, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de o temperatura optima in oricare colt din incapere.

 Părerea noastră despre produs

Aparatul de aer conditionat Carrier Xpower Gold 42EQV025M ofera un nivel scazut de zgomot, o temperatura optima la interior, un consum redus de energie si o calitate foarte buna a aerului interior, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de un mediu de viata placut si foarte confortabil, respectiv un aer ambiant proaspat si foarte curat. Acestea fiind spuse, echipamentul de aer conditionat marca Carrier reprezinta o alegere perfecta pentru toti cei care isi doresc un nou sistem de climatizare complet din toate punctele de vedere, cu o capacitate buna de racire/incalzire, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret mai mult decat ok.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat exelent si de buna calitate, dupa parerea mea, disponibil la un pret potrivit pentru performantele sale de climatizare. Este elegant si foarte silentios, are un consum de energie destul de redus si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am achizitionat recent acest sistem de climatizare si deocamdata sunt foarte multumit de el, acum sa vedem cum functioneaza la temperaturi ridicate. L-am utilizat aproape zilnic in mare parte pe functia de incalzire si, uneori, pe cea de dezumidificare, iar acesta s-a descurcat foarte bine in orice situatie.

Este un echipament de aer conditionat cu un raport pret/calitate foarte bun din punctul meu de vedere. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o sufragerie de pana la 20 mp. Il recomand cu mare incredere.

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Acest sistem de climatizare se potriveste perfect in sufragerie, nivelul de zgomot este foarte redus, iar acesta functioneaza fara probleme la o temperatura minima de -15 grade Celsius. In plus, sistemul de filtrare performant este unul de buna calitate si mentine un aer curat in locuinta.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT