Carrier Xpower Gold 42EQV060M – aparat de aer conditionat de 22000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si filtru Cold Catalyst!

Preţ Carrier Xpower Gold 42EQV060M

Carrier Xpower Gold 42EQV060M este un aparat de aer conditionat foarte puternic si ultra-performant de 22000 BTU/h, recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 51 – 65 de metri patrati, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret destul de bun pentru dotarile sale de top. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, un afisaj mare ascuns, tehnologia Inverter, o capacitate maxima de 22000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru Hepa, filtru Cold Catalyst si filtru ionizator) si mai multe functii speciale de climatizare (Turbo Mode, Follow Me, Purificare, etc.).

Review Carrier Xpower Gold 42EQV060M

Design-ul simplu dar modern al aparatului de aer cnoditionat Xpower Gold de la Carrier se va integra cu usurinta in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb al unitatii interne de tip Split de perete, fiind ideala pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau in oricare alta incapere de pana la 51 – 65 de metri patrati. In plus, unitatea interina cantareste 13 kilograme avand dimensiunile de 32 x 105 x 23,8 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 55 x 78 x 29 centimetri si o greutate de aproximativ 41 de kilograme, oferind un nivel redus de zgomot de maxim 47 dB la interior si de 53 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Carrier Xpower Gold 42EQV060M dispune de o capacitate de racire de 20472 BTU/h (cu un consum de 1,9 kW/h la racire), o capacitate de incalzire de 23884 BTU/h (cu un consum de 2,1 kW/h la incalzire), o capacitate de dezumidificare de 2,4 litri pe ora, fiind indeajuns de puternic pentru suprafata recomandata de pana la 51 – 65 mp. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou compresor rotativ tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura dorita si o va mentine constanta cu un nivel minim de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de -15 grade Celsius.

In ceea ce priveste caracteristicile sale de climatizare, echipamentul de aer conditionat marca Carrier include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru Hepa, filtru Cold Catalyst si filtru ionizator) si mai multe functii speciale (Follow Me, Turbo Mode, Silent Mode, Auto Clean, Purificare, Dezghetare automata, Sleep Mode si Auto Restart). Mai exact, functia Follow Me se bazeaza pe un senzor de temperatura integrat in telecomanda, care transmite informatiile despre temperatura mediului ambiant de la aceasta la unitatea interna, astfel incat sa va puteti bucura de o temperatura optima in oricare colt din incapere.

 Părerea noastră despre produs

Modern, foarte puternic si ultra-performant, aparatul de aer conditionat Carrier Xpower Gold 42EQV060M va permite sa va bucurati de un mediu de viata placut si foarte confortabil, respectiv un aer ambiant proaspat si foarte curat, intr-o incapere de pana la  51 – 65 mp, la un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie. Acestea fiind spuse, aparatul de aer conditionat marca Carrier reprezinta o alegere perfecta pentru toti cei care isi doresc cu adevarat un nou sistem de climatizare complet din toate punctele de vedere, cu o capacitate mare de racire si incalzire, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret destul de ok.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat excelent si de buna calitate, dupa parerea mea, disponibil la un pret bun cu privire la caracteristicile sale generale. Este economic si foarte silentios, are o putere ridicata pentru o suprafata mare si este echipat cu functii inteligente de climatizare foarte utile.

Am achizitionat recent acest sistem de climatizare si pot spune deja ca, deocamdata, sunt foarte multumit de el. Il utilizez aproape zilnic atat pe functiile standard de climatizare, cat si pentru cele speciale incluse. In plus, sistemul de filtrare performant ofera un aer proaspat si foarte curat in incapere.

Este un echipament de aer conditionat complet din toate punctele de vedere. Arata bine pe perete, aerul este pastrat curat si raceste/incalzeste foarte bine o incapere de dimensiuni mari. In plus, functiile speciale de climatizare sunt foarte utile in ziua de azi.

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Acest sistem de climatizare se potriveste perfect in sufragerie, curata eficient aerul interior si functioneaza fara probleme chiar si la o temperatura minima de doar -15 grade Celsius. Per total sunt foarte multumit de el si in recomand cu mare incredere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT