Clevo N850 – laptop de gaming cu ecran Full HD, procesor i5-7300HQ si placa video GTX 1050 Ti!

 Preţ Clevo N850

Dupa introducerea acestui review, daca te intereseaza noul laptop de gaming Clevo N850 si te-ai decis ca acesta reprezinta alegerea perfecta pentru nevoile tale, atunci trebuie sa stii ca modelul de laptop se regaseste in oferta marelui magazin online din Romania, eMAG, prin serviciul lor de parteneriat. Acesta este disponibil spre achizitionare la un pret foarte ok pentru specificatiile sale hardware bine echipate de ultima generatie, respectiv pentru un buget mediu/ridicat, in timp ce magazinul online recomandat va ofera ca beneficii livrarea gratuita a produsului si garantia inclusa de pana la 24 de luni.

 Review Clevo N850

Pe partea de aspect, noul laptop de gaming Clevo va ofera un design ultra-modern si foarte portabil, cu o carcasa subtire si usoara de culoare neagra, o tastatura confortabila la utilizare cu sistem de iluminare alb, dar si de un touchpad de mare precizie cu suport pentru gesturi multi-atingere, care se va remarca cu siguranta oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra. In plus, acesta cantareste aproximativ 2,5 kilograme si are o grosime ce nu depaseste 2,5 centimetri, fiind platforma ideala pentru sesiunile de gaming de la evenimente sau din spatiile special amenajate si pentru utilizarea multimedia de zi cu zi.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight (cu tehnologia IPS) masoara 15,6 inch (39,6 centimetri), iar rezolutia Full HD (1080p) afiseaza o imagine foarte clara si de inalta calitate, la un unghi destul de larg de vizionare, in timp ce finisajul mat elimina reflexiile ecranului de la exterior si din spatiile luminoase. Noul laptop de gaming Clevo are o camera WEB FHD de 1080p pentru convorbiri video/streaming, un sistem audio HD pentru un sunet ok, o retea Wi-Fi 802.11ac si LAN 10/100/1000 Mbps de mare viteza, dar si de un acumulator Smart Lithium-Ion de 6 celule pentru o autonomie de functionare in limitele normale.

Noul laptop de gaming Clevo N850 este echipat cu noul procesor Intel Core i5-7300HQ (cu patru nuclee la frecventa cuprinsa intre 2,5 si 3,5 GHz) si placa video nVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (cu memoria de 4 GB), care promite o performanta foarte buna in gaming, multimedia si editare grafica. Specificatiile sale hardware mai includ o memorie RAM DDR4 de 8 GB (cu o memorie RAM de pana la 32 GB) si o unitate SSD de 250 GB, pentru rularea rapida a sistemului de operare Linux/Windows si a programelor de office, web browsing, media si altele, respectiv pentru salvarea documentelor dumneavoastra importante.

Clevo N850

Intel® Core™ i5-7300HQ Quad Core 2.5 - 3.5 GHz

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop de gaming Clevo N850 reprezinta, dupa parerea noastra, platforma puternica si foarte portabila pentru pasionatii de jocuri video, utilizatorii multimedia din ziua de astazi, amatorii de editare foto/video si nu numai, gratie raportului excelent dintre performanta si portabilitate. Asadar, noul laptop de gaming/multimedia a producatorului Clevo poate rula chiar si cele mai noi titluri de jocuri video, reda continutul media online la rezolutia maxima 4K, incarca rapid paginile web cu/fara cablu de retea, precum si a rula programele/aplicatiile necesare si chiar cele de editare grafica.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT