Bicicleta Cross Grx 8M 29″, Verde, 460mm

Perfecta pentru biciclistii profesionisti sau amatori in cautare de noi provocari pe un traseu dificil sau mai putin dificil de munte, etc., bicicleta Cross Grx 8M 29″ de tip Hardtail face parte din categoria Mountain Bike, fiind disponibila mai nou si pe eMAG.ro la un pret destul de bun. Acesta este dedicata exclusiv barbatilor cu o inaltime ideala cuprinsa intre 170 – 175 de centimetri si nu numai.

Bicicleta Hardtail de la Cross LTD ofera un design placut si foarte atragator de culoare verde, negru si putin albastru, ceea ce va permite sa iesiti in evidenta de fiecare data cand va aventurati pe un traseu montan si nu numai, beneficiind de un cadru usor si foarte rezistent din aluminiu cu dimensiunea de 46 centimetri. In plus, aceasta are o greutate totala de aproximativ 15 kilograme si suporta o masa maxima de pana la 100 de kilograme.

PROMOȚIE Bicicleta Cross Grx 8 27.5″, Alb/Albastru/Rosu, 510mm – verifică preț

In ceea ce priveste functionarea, bicicleta din categoria Mountain Bike este pusa in miscare de doua roti mari de 29 inch, care asigura echilibrul perfect si o aderenta ridicata pe orice tip de traseu, permitandu-va asadar sa va bucurati de o experienta ideala de utilizare. Aceasta include un schimbator fata SHIMANO M190 si unul spate SHIMANO ACERA M390 ce intregreaza nu mai putin de 21 de viteze diferite, avand posibilitatea de a le schimba simplu si foarte usor prin intermediul celor doua manete de schimbator SHIMANO EF51.Cross Grx 8M 29

Specificatiile bicicletei Cross Grx 8M 29″ dispun de urmatoarele componente rezistenta si de inalta calitate, si anume o sa confortabila VELO VLG-311, un tub de sa HL SP-19 31.6×350, ghidon HL MTB-AL-152, o pipa HL TDS-D364-8, furca SUNTOUR SF14 si cuvete de furca VP-A42E, doua roti CROSSER X6 de 29 inch si cauciucuri KENDA K1104A 29×2,10, butuci F- SHIMANO AHBRM33 / R- SHIMANO AFHRM33, pinioane SHIMANO HG31 8-VIT si cuvete pedalier VP-BC73 118.0 mm.

Sistemul de franare pe disc mecanic face fata cu brio la orice oprire mai brusca sau la o incetinire in cel mai scurt timp posibil a bicicletei respective, gratie celor doua frane pe disc SHIMANO TX805 din fata si spate ce pot fi actionate rapid si usor cu ajutorul manetelor de franre SHIMANO EF51. Cu toate acestea, bicicleta de tip Hardtail de la Cross mai beneficieaza de o furca hidraulica, cu un amortizor impotriva denivelarilor traseelor dificile, care ofera o rulare lina si foarte confortabila pe orice traseu.

Comentarii

Leave a reply

Review IT