REVIEW: Aer conditionat Inverter Crown CDCI-12FO38 – Cu 12.000 BTU, funcția i-Feel și Auto Clean!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparatul de aer condiționat Crown aparține noii serii Super Inverter. Este echipat cu un compresor inovator inverter, care a permis creșterea coeficientului de eficiență energetică a modelului, cu 40% la răcire și cu 35% la încălzire. Datorită tehnologiei invertorului și a designului special al schimbătorului de căldură din unitatea interioară, modelul prezintă un nivel mediu de zgomot. Crown CDCI-12FO38 folosește un ventilator cu mai multe viteze și lamele mobile care permit distribuirea aerului în spațiul de locuit, la 160 de grade orizontal și la 130 de grade pe verticală.

 Preț Aer conditionat Crown CDCI-12FO38

Aparatul de aer condiționat Crown CDCI-12FO38 are un preț foarte mic, iar raportul preț/calitate este foarte bun, deoarece acest model are un design foarte frumos, cu o carcasă de culoare albă, fiind modern și elegant. La fabricarea lui s-au folosit materiale de foarte bună calitate și i-au fost integrate funcții care permit crearea unui mediu confortabil acasă. La cumpărarea dispozitivului  se oferă o garanție de 24 de luni, care este inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACM-12ARWI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TC35V3-1232IA 12000 BTU
4. Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat Crown CDCI-12FO38 în modul de ventilație, este utilizat pentru distribuirea uniformă a aerului în încăpere. În acest caz, funcționează numai ventilatorul unității interioare, fără ajutorul compresorului. Este optim să-l utilizezi atât în timpul iernii, cât și în timpul verii, când aerul se încălzește și atmosfera devine sufocantă.  Dispozitivul echipat cu compresor Invertor, este mai economic și oferă o menținere mai flexibilă și mai precisă a temperaturii, decât aparatul de aer condiționat cu compresor convențional.

 

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Crown CDCI-12FO38 are o capacitate generală de 12000 BTU, care se menține atât la încălzire cât și la răcire. Dispozitivul standard, de perete poate fi folosit pentru o suprafață de 40 mp.

Unitate interna: Unitatea interioară oferă un debit de aer de 580 mc/h, oferind încăperii o temperatură constantă și confortabilă. Acest aparat de aer condiționat este dotat cu o carcasă cu iluminare din spate și un afișaj al timpului curent.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat Crown CDCI-12FO38, face parte din clasa de eficiență energetică A+ la răcire și A la încălzire, iar acest lucru demonstrează că aparatul de aer condiționat este un dispozitiv economic și fiabil. Consumul de energie în modul de așteptare nu depășește 1W.

Funcții și tehnologii: Aparatul de aer condiționat Crown CDCI-12FO38 este dotat cu funcția de răcire, încălzire și dezumidificare. Aceste funcții își cresc eficiența cu ajutorul funcțiilor speciale, precum i-Feel, care atunci când funcția este activată, temperatura camerei este determinată de senzorul de pe telecomandă. O altă funcție importantă este Auto Clean, care atunci când  aparatul de aer condiționat este oprit, ventilatorul unității interioare mai funcționează  ceva timp. Acest lucru previne apariția și răspândirea mucegaiului și a bacteriilor.

Nivel de zgomot: Nivelul de zgomot al aparatului de aer condiționat Crown CDCI-12FO38 este mediu, acesta fiind de  51 dB.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

REVIEW: Aer conditionat Inverter Crown CDCI-12FO38 – Cu 12.000 BTU, funcția i-Feel și Auto Clean!
4.8 (95.56%) 9 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply