Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW

REVIEW: Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW – Cu12000 BTU, Wi-Fi Control și Filtru antibacterian!

Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW funcționează pe principiul pornirii și opririi. Se pornește și oprește alternativ, pentru a menține temperatura la un anumit nivel. Ca și cele mai moderne sisteme split de pe piață, DSB-F1201ELH funcționează cu freon prietenos, în acest caz fiind folosit cel mai comun agent de refrigerare ecologic R410A. Daewoo DSB-F1201ELH-VKW poate funcționa nu numai pentru răcirea încăperii, aparatul de aer condiționat acceptând, de asemenea, modul de încălzire. În acest caz, dispozitivul își schimbă funcțiile și, prin urmare, unitatea interioară începe atât să răcească, cât și să încălzească aerul, în funcție de temperatura de afară.

 Preț Aer conditionat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW

Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW are un preț foarte convenabil, iar raportul preț/calitate fiind cel mai bun, deoarece dispozitivul este  este creat cu tehnologie de ultimă generație și funcții  care economisesc energia. Materialele cu care a fost creat sunt de bună calitate, iar producătorul este foarte cunoscut pe piața în domeniu. La cumpărarea dispozitivului se oferă o garanție, care este inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACT-12WIFI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TA-R32/2020-KIT 12000 BTU
4. Whirlpool SPIW 312L 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW permite încălzirea aerului chiar și la înghețuri puternice de până la -24 grade Celsius. Dar dacă este necesar, va scădea nivelul de umiditate, drenând 0,8 litri de umiditate pe oră. Cu compresorul Inverter Eco, dispozitivul își poate adapta temperatura în funcție de necesități, economisind astfel energia. Unitatea interioară este echipată cu un filtru antibacterian Nano Silver pe bază de argint, care dezinfectează aerul care trece prin el. În plus, filtrele sunt încorporate în model pentru curățarea aerului din praf. Oferă funcții de auto-curățare, precum și auto-diagnosticare, care facilitează întreținerea dispozitivului.

 

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW oferă o capacitate generală de 12000 BTU, menținându-se la același nivel, atât la răcire cât și la încălzire. DSB-F1201ELH-VKW este proiectat să lucreze într-o încăpere de până la 35 m 2. Seria prezintă, de asemenea, productivitate mai mare pentru camere mai spațioase.

Unitate interna: Unitatea interioară de perete, este realizată în stil clasic și într-o culoare alb neutră. Panoul frontal este echipat cu un afișaj cu indicarea temperaturii și a modurilor de funcționare. Dispozitivul este dotat cu un compresor Inverter Eco, cu filtru antibacterian și ventilator.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW a fost clasificat în clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A++ la încălzire. Atât Invertorul cât și agentul frigorific E410A pot reduce semnificativ consumul de energie electrică, în timp ce oferă eficiență maximă în funcționare.

Funcții și tehnologii: Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW este realizat pentru a răci, încălzi, dezumidifica și ventila aerul din încăpere și de asemeni, deține funcții precum tehnologia Wi-Fi, tehnologia i-Feel a telecomenzii, Sleeping pentru asigurarea unui somn liniștit, restart automat în cazul unei pene de curent, Timer 24 ore, funcția Turbo, precum și tehnologia Inverter Eco.

Nivel de zgomot: Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW are o funcționare silențioasă, nivelul de zgomot atingând mai multe trepte, și anume 28 dB, 36 dB, 40 dB și 50 dB.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

Comentarii

Leave a reply

Review IT