Daewoo DSB-F1234ELH-V – aparat de aer conditionat cu tehnologie ECO Inverter si functii utile!

Dotat in principal cu tehnologia avansata ECO Inverter si functia Anti-mucegai (Anti Mildew), aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1234ELH-V a fost conceput special pentru o racire/incalzire puternica si de inalta calitate, la un consum cat mai redus de energie electrica. Recomandat in special pentru racirea/incalzirea unei incaperi cu suprafata de pana la 24-35 mp, acesta este ideal pentru cei care vor sa se bucure de un mediu ambiant placut si foarte confortabil, fiind disponibil la un pret accesibil.

Aparatul de aer conditionat marca Daewoo este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv in clasa energetica A+ la incalzire, pentru o eficienta energetica ridicata in timpul functiei de racire/incalzire, ceea ce permite inregistrarea unui consum de energie electrica la racire de doar 1500 W si de maxim 1650 W la incalzire, avand insa un coeficient de randament in functie de sezon la racire SEER 6,1, precum si un coeficient de randament sezonier la incalzire SCOP 4.

PROMOȚIE Daewoo DSB-F1234ELH-V – aparat de aer conditionat – verifică preț

Datorita tehnologiei Inverter, aparatul utilizeaza, de asemenea, un nou model de compresor rotativ, cu tehnologie speciala ECO Inverter, are o capacitate variabila in functie de necesitatile reale de racire/incalzire ale intregii incaperi ale locuintei dumneavoastra. Tehnologia avansata ECO Inverter asigura o functionare optima si foarte eficienta, care permite mentinerea unei temperaturi constante in incapere, la un consum redus de energie electrica si totodata un nivel minim de zgomot.Daewoo DSB-F1234ELH-V

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1234ELH-V dispune de o capacitate generoasa de racire/incalzire de pana la 12000 BTU/h, un display ascuns de tip LED pentru afisarea temperaturii setate si a modului de functionare activ, dar si de o telecomanda usoara de utilizat. Pe langa toate acestea, aparatul mai beneficieaza si de mai multe functii extrem de utile, precum de Racire, Ventilare, Incalzire, Auto Restart, Turbo, Dezghetare automata, Dezumidificare, Anti-mucegai, Timer si Sleep-mode.

Functia Turbo permite o functionare puternica si de scurta durata, la o viteza maxima, pentru o racire/incalzire rapida a aerului din incapere, de maxim 16 grade Celsius la racire si de pana la 31 de grade Celsius la incalzire. Functia Auto Restart reporneste in mod automat aparatul de aer conditionat marca Daewoo la setarile sale anterioare, in caul unei intreruperi a alimentarii cu energie electrica. Functia speciala Anti-mucegai (Anti Mildew) elimina formarea mucegaiului in unitatea interioara a sistemului de climatizare, prin functionarea suplimentara de 3 minute a ventilatorului interior.

Comentarii

Leave a reply

Review IT