Daewoo DSB-F1881ELH-V – aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter Eco si o capacitate ridicata!

Echipat cu tehnologia avansata Inverter Eco, clasa energetica A++/A+ si o capacitate mare de racire/incalzire, aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1881ELH-V ar putea fi alegerea perfecta pentru a va putea bucura de un mediu ambiant placut si foarte confortabil. Elegant, performant si de mare capacitate, sistemul de climatizare marca Daewoo se remarca printr-un raport calitate-pret excelent din toate punctele sale de vedere, fiind disponibil pe eMAG.ro la un pret destul de bun.

Aparatul de aer conditionat elegant si performant de la Daewoo are un coeficient de randament in functie de sezon la racire SEER 6,1, precum un coeficient de randament sezonier la incalzire SCOP 4, ceea ce ii permite sistemului de climatizare marca Daewoo sa fie incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv in clasa energetica A+ la incalzire, inregistrand astfel un consum de energie electrica la racire de pana la 2100 W si de maxim 2350 W la incalzire, in functie de temperatura setata.

PROMOȚIE Daewoo DSB-F1881ELH-V Inverter, 18000 BTU, Clasa A++ – verifică preț

Noul compresor rotativ, de la brandul chinezesc Rechi, cu tehnologia avansata Inverter Eco, ofera o capacitate variabila in functie de necesitatile reale de racire sau incalzire a mediului ambiant, in timp ce acesta asigura o functionare optima si foarte eficienta, chiar si la temperaturi extreme. In plus, prin variatia capacitatii de racire/incalzire se realizeaza economii semnificative de energie electrica, precum si un confort sporit in incapere prin evitarea variatiilor de temperatura ale fluxului de aer.Daewoo DSB-F1881ELH-V

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1881ELH-V dispune de o capacitate generoasa de racire/incalzire de pana la 18000 BTU/h, un display ascuns de tip LED foarte intuitiv, precum si de o telecomanda usoara de utilizat (cu un display digital). Pe langa toate acestea, aparatul marca Daewoo mai beneficieaza si de mai multe functii extrem de utile, si anume de Racire, Ventilare, Incalzire, Auto Restart, Dezghetare automata, Dezumidificare, Turbo-mode, Antimucegai, Timer si Sleep-mode.

Functia Turbo permite o functionare de scurta durata si la o viteza maxima a aparatului de aer conditionat pentru atingerea rapida a temperaturii setate. Functia de dezumidificare asigura, de asemenea, dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim de umiditate a aerului, pentru a va putea bucura de un maxim de confort in incapere. Functia speciala Antimucegai impiedica formarea mucegaiului in unitatea interioara a sistemului de climatizare, prin functionarea suplimentara a ventilatorului interior.

Comentarii

Leave a reply

Review IT