Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F2477LH-NV Inverter, 24000 BTU, Clasa A+, Autocuratare – calitate superioara

Designul poate fi unul dintre criteriile de selectie ale unui aparat de aer conditionat, dar modelul Daewoo DSB-F2477LH-NV Inverter nu va dezamageste. Unitatea interioara a acestui aparat de aer conditionat este mult mai ingusta decat la modelele anterioare Daewoo. De asemenea, dispune de linii argintii care ii confera un aspect elegant. In mijlocul unitatii se poate observa logo-ul Daewoo, iar in partea dreapta se poate vedea afisajul de temperatura.

Capacitatea de racire a aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F2477LH-NV Inverter este de 24.000 BTU, motiv pentru care este un model potrivit pentru un apartament cu 3 sau 4 camere, cat si pentru o vila sau pentru un spatiu de birouri de dimensiune medie. In plus, este inclus in clasa de energie la racire A+, ceea ce va asigura un consum redus de energie.
   Vezi AICI preţul pentru Daewoo DSB-F2477LH-NV   
Capacitatea de incalzire este de 23.884 BTU, iar clasa de eficienta energetica la incalzire este A. Unitatea exterioara va functiona foarte bine si la o temperatura de +50 grade Celsius sau -15 grade Celsius.

Functia de autocuratare este extrem de utila, deoarece ajuta la indepartarea umezelii, a prafului si a microbilor pe care aparatul de aer conditionat ii poate aduna pe perioada functionarii. De asemenea, dispune de Sleep Mode, functie utila atunci cand doriti sa va odihniti in noptile extrem de calduroase de vara, deoarece permite aparatului sa functioneze fara sa produca un zgomot deranjant.

Daewoo-DSB-F2477LH-NV-Inverter

Lamele zimtate ale ventilatorului produc mai putin zgomot, prin diminuarea rezistentei aerului, iar noul bord economic consuma doar 1 W, in loc de 4-5 W, cat consuma aparatele de aer conditionat conventionale. Astfel, veti economisi energie electrica. In plus, tehnologia DC Inverter cu sinusoida la 180 grade va ofera multiple avantaje.

Filtrul acestui aparat de aer conditionat este de tip lavabil, dispune de 3 trepte ale ventilatorului, afisaj LED si compresor rotativ. Puterea consumata la racire este de 2.100 W, iar cea consumata la incalzire este de 2.550 W.

Principalele atuuri ale aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F2477LH-NV Inverter sunt designul slim si elegant, tehnologia Inverter, clasa de eficienta energetica la racire A+, consumul avantajos de energie, functia de autocuratare, cat si functia Sleep Mode.

Astfel, este un aparat de aer conditionat modern, care acopera aproape toate necesitatile utilizatorului si permite obtinerea performantei dorite. Zilele toride de vara vor putea fi suportate cat mai confortabil prin utilizarea acestui aparat de aer conditionat.

Comentarii

Leave a reply

Review IT