Daewoo DWD-HC9241B – masina de spalat moderna si inteligenta din clasa A+++, cu capacitate de 9 kg de rufe!

 Preţ Daewoo DWD-HC9241B

Accesibila, moderna si inteligenta, astazi va prezentam modelul Daewoo DWD-HC9241B, o noua masina de spalat rufe frontala cu tehnologia Air Bubble 4D si 12 programe de spalare, pe care o recomandam persoanelor singure, cuplurilor tinere sau familiilor ceva mai numeroase. Aceasta se regaseste deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret super ok de achizitionare pentru dotarile foarte bune ale acesteia, respectiv pentru un buget limitat sau nu foarte mare al celor interesati de noua masina de spalat a producatorului corean Daewoo.

 Review Daewoo DWD-HC9241B

Pe partea de aspect, noua masina de spalat rufe cu incarcare frontala de la Daewoo va ofera un design ultra-modern si super elegant, cu o carcasa exterioara de culoare alba, un panou de comanda electronic de culoare negru (cu display digital LED si suport Touch Control) si o usa transparenta de culoare negru, care se va remarca oriunde o veti amplasa in locuinta voastra. In, plus, noua masina de spalat Daewoo are dimensiunile normale de 85 x 59,5 x 56,4 centimetri si o greutate de aproximativ 61 de kilograme, in timp ce aceasta produce un nivel de zgomot de doar 57 dB la spalare si de maxim 79 dB la centrifugare.

In ceea ce priveste performantele la spalare, noua masina de spalat Daewoo DWD-HC9241B are clasa de eficienta energetica A+++ si un consum minim de resurse la spalare, pentru a beneficia de un consum anual de energie estimat la numai 172 kWh pe an si de un consum mediu anual de apa estimat la 10377 litri pe an. Aceasta dispune de o viteza de centrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 12 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Lana, Kids Care, Sport, Prespalare si altele), dar si de o capacitate mare de spalare de pana la 9 kilograme de rufe, pentru a obtine rezultate foarte bune la ciclu de spalare.

Tehnologia avansata de spalare cu bule, Air Bubble 4D, se bazeaza pe milioane de bule de aer ce sunt generate in interiorul cuvei, in timpul ciclului de spalare, pentru a dizolva particulele de detergent si indeparteaza eficient murdaria de pe haine, avand rolul de a proteja tesatura impotriva frecarii si de a imbunatati performanta spalarii. Programul de spalare rapida al masinii de spalat Daewoo este perfect pentru spalarea in 15 minute a hainelor usor murdare sau de dimensiuni mici, in timp ce programul de spalare Kids Care este dedicat pentru curatarea si igienizarea hainele copiilor si a persoanelor sensibile.

Daewoo DWD-HC9241B

9 kg, 1200 RPM, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele spuse mai sus, noua masina de spalat Daewoo DWD-HC9241B reprezinta, dupa parerea noastra, o optiune perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o masina de spalat complet echipata pentru ziua de astazi, la un pret foarte avantajos. Aceasta poate asigura o spalare economica si foarte eficienta a unei cantitati de pana la 9 kg de rufe, pentru a va bucura de haine perfect curate la momentul potrivit, fara a afecta tesatura lor sau a consuma multa energie/apa la ciclu de spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT