Daewoo DWD-NQ1223 – masina de spalat rufe cu capacitatea de 7 kg si tehnologia Air Bubble

Daewoo DWD-NQ1223 este o masina de spalat rufe ce are o capacitate de 7 kg si vine cu clasa de eficienta energetica A++, un consum mic de energie si o eficienta foarte buna la spalare, o alegere perfecta pentru cei ce vor sa aibe in casa lor ultimile tehnologii la un pret accesibil.

Nu stiu de ce, dar niciodata nu prea am inghitit firma Daewoo, i-am simtit mereu slabi insa fara sa am vreun motiv, acum discutam despre o concurenta crancena intre Samsung, Daewoo si Whirlpool, cele 3 marci despre care nu ai cum sa spui ca una este mai buna ca cealalta, fiecare vine cu cate un plus si totul depinde de preferintele fiecaruia. Ca tot spuneam ca fiecare vine cu cate un plus, ei bine, Daewoo vine cu un pret foarte accesibil fata de concurenta.

   Vezi AICI pretul pentru Daewoo DWD-NQ1223  

Daewoo DWD-NQ1223 este de culoare argintie, un design elegant cu foarte putine butoane si cu o rotita pe mijloc de unde se poate selecta programul de spalare dorit, de asemenea trebuie sa stiti ca are un design slim, astfel economism foarte mult spatiu din casa noastra.

Daewoo DWD-NQ1223

Daewoo DWD-NQ1223 este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, este slim si vine cu un afisaj lcd pentru afisarea informatiilor necesare, are o viteza de centrifugare de 1200 RPM si o capacitate de incarcare de 7 kg, iar dupa cum spuneam si mai sus are o clasa de eficienta energetica A++.

Fiind o masina de spalat din gama 2015, avem o multime de programe de spalare, evidentiem aici: Clatire + Centrifugare, Functie oprire clatire, Articole copii, Centrifugare, Functie evacuare, Expres super rapid, Curatare cuva, program bumbac, program lana, program sintetice si programul pentru lana, toate aceste programele pot fi selectate printr-o singura apasare de buton.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

Dispune de functia pentru programare intarziata, astfel daca dorim ca programul sa inceapa cu o ora inainte sa venim de la servici o putem face prin aceasta functie extrem de benefica pentru cei care sunt plecati de dimineata pana seara.

Noile masini de spalat rufe de la Daewoo sunt fabricate in Korea, tot acolo unde se fabrica si produsele Samsung (Made in Korea), astfel putem face un exercitiu de imaginatie in care sa evidentiem fiabilitatea produselor construtie acolo, produse pe care le putem remarca pe piata IT din Romania si nu numai.

Garantia pentru masina de spalat Daewoo DWD-NQ1223 este de 24 de luni, insa pentru cei care vor sa-si dubleze perioada de garantie o pot face foarte simplu alegand aceasta optiune din interiorul produsului.

Comentarii

Leave a reply

Review IT