Daewoo KOR-6L65B – cuptor cu microunde din gama 2015

Ce poti spune despre un cuptor cu microunde?… mai nimic nou pentru ca avem cu totii habar de ceea ce face si care sunt avantajele lui. Insa noi vom prezenta pe cat se poate modelul Daewoo KOR-6L65B, un cuptor negru care da o nota de incredere in bucataria dumneavoastra.

Clar cel mai interesant este pretul, un pret scazut oferit de unul din cele mai mari magazine online din Romania, un pret pe care nu trebuie sa-l ratam daca avem nevoie de un cuptor cu mirounde in bucataria noastra.
   Vezi AICI preţul pentru Cuptorul Daewoo KOR-6L65B   
Daewoo KOR-6L65B este un cuptor care vine cu o putere de 1000W, o putere chiar mare daca stam sa-l punem in balata cu alte cuptoare din gama 2014, majoritatea vin cu o putere de 800W, asadar cu cat este puterea mai mare cu atat este mai bine, aceasta putere se poate regla si din panoul de comanda, insa eu il folosesc mereu la maxim pentru ca tot ce incalzesc sa se incalzeasca mai repede.

Cuptor-cu-microunde-Daewoo-KOR-6L65B-20-l-1000-W-Mecanic-Negru

Pe langa puterea extrem de mare putem preciza fatpul ca avem o capacitate de 20 litri, as spune ca este un standard pentru ca majoritatea cuptoarelor cu microunde au aceasta capacitate.

Design-ul este unul placut mai ales ca este negru, la colturi este putin rotunjit iar panoul de comanda vine cu doua butoane mecanice de unde putem selecta timpul si puterea.

Daewoo este o firma foarte cunoscuta la noi in Romania si nu numai, putem spune ca produc inca din cele mai vechi timpuri produse electrocasnice de cea mai buna calitate. Mai mult de atat pretul pe care il au este unul extrem de echilibrat cu caracteristicile pe care le ofera.

Daca il achizitionam de pe cel mai mare magazin online din Romania, avem transport gratuit si o garantie de 24 de luni, aceasta garantie se poate extinde contra cost pana la 4 ani.

La achizitie pot remarca faptul ca am putut deschide coletul pentru a verifica daca totul este in regula.

Spor la cumparaturi si astept si parerile dumneavoastra legate de cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6L65B.

Comentarii

Leave a reply

Review IT