Daewoo RN-307RDQM – combina frigorifica cu display LED, dispenser de apa si sistem No Frost!

Moderna, spatioasa si foarte performanta, combina frigorifica Daewoo RN-307RDQM reprezinta o solutie perfecta si destul de avantajoasa pentru cei care sunt in cautarea unui aparat frigorific destul de incapator si cu tehnologii utile in orice bucatarie, insa nu dispun de un buget prea mare. Aparuta recent si in ofera celor de la eMAG.ro la un pret destul de accesibil pentru aproape orice tip de buget, aceasta se remarca in principal printr-un design elegant, display LED, clasa energetica A+, un dispenser de apa, sistemele de racire Perfect No Frost si Multi Air Flow, o capacitate suficienta de depozitare si nu numai.

Designul modern si foarte atragator al combinei frigorifice marca Daewoo va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul sau, gratie carcasei elegante de culoare argintie, panoului frontal de comanda usor de utilizat (cu un display LED intuitiv si doua moduri de functionare “Super” si “Eco”), precum si al celor doua usi reversibile cu maner orizontal integrat si o deschidere standard spre dreapta, potrivindu-se perfect in decorul bucatariei dumneavoastra. In plus, acesta cantareste aproximativ 67 de kilograme si masoara 187 de centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime de 65 centimetri.

Daewoo RN-307RDQM, 305 l, Clasa A+, No Frost, Display – profită acum de reducere

Sistemul unic de racire Perfect No Frost, disponibil in ambele compartimente ale aparatului frigorific marca Daewoo, raceste uniform interiorul frigiderului, pentru pastrarea unui nivel optim de umiditate, in timp ce congelatorul este complet fara gheata, astfel incat sa nu mai fie necesara dezghetarea manuala la o anumita perioada de timp. Sistemul de ventilatie Multi Air Flow asigura o distribuire constanta a fluxului de aer rece in interiorul compartimentului frigiderului, pentru o racirea uniforma a alimentelor dumneavoastra, prin intermediul orificiilor de ventilare de pe fiecare nivel al frigiderului.Daewoo RN-307RDQM

Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQM include clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum redus de energie electrica, un volum total foarte bun de pana la 305 litri pentru stocarea tuturor alimentelor dumneavoastra, precum si un dispenser de apa pentru a va putea bucura de un pahar de apa rece printr-o simpla apasare a clapetei de pe usa frigiderului. Cu ajutorul unui compresor de inalta tehnologie si a ventilatorului interior, aparatul frigorific marca Daewoo ofera un nivel cat mai redus de zgomot, in timp ce tehnologia “Cycle Balancing” ajuta si mai mult la reducerea nivelului de zgomot.

Compartimentul frigiderului dispune de un volum mare de 221 litri, patru rafturi din sticla, un compartiment “Farmer’s Case” pentru fructe si legume, trei suporturi amplasate pe usa pentru depozitarea sticlelor, borcanelor si a alimentelor voluminoase ce nu incap pe rafturile din sticla, un sistem de dezghetare automat, dar si de un sistem de iluminare Crystal LED. Compartimentul congelatorului beneficieaza la randul sau de un volum decent de 84 litri, trei compartimente “Frozen Plus” pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, precum si de un sistem de dezghetare automat.

Comentarii

Leave a reply

Review IT