Daewoo RN-308RDQW – combina frigorifica cu sistem de racire No Frost si dispenser de apa!

Ideala atat pentru o singura persoana, cat si pentru o familie medie (formata din 2-4 persoane) sau chiar mai numeroasa, combina frigorifica Daewoo RN-308RDQW se adreseaza tuturor celor care isi doresc un aparat frigorific modern, destul de incapator si dotat cu tehnologii utile in orice bucatarie din ziua de azi. Disponibila deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru aproape orice tip de buget, aceasta se remarca in princial printr-un design elegant de culoare alba, clasa energetica A+, un dispenser de apa, sistemele de racire No Frost si Multi Air Flow, un volum total foarte bun si nu numai.

Designul modern si foarte atragator al combinei frigorifice marca Daewoo se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, precum si de doua usi reversibile cu un maner orizontal integrat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta. In plus, aceasta are o greutate de aproximativ 67 de kilograme si masoara 187 de centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime de 65 centimetri, in timp ce tehnologia speciala “Cycle Balancing”, impreuna cu un compresor de inalta tehnologie, asigura un nivel mult mai mic de zgomot.

Daewoo RN-308RDQW, 305 l, Clasa A+, No Frost, Dispenser – profită acum de reducere

Sistemul unic de racire Perfect No Frost este disponibil pentru ambele compartimente ale aparatului frigorific marca Daewoo, ceea ce impiedica formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor din congelator, iar la frigider ofera un microclimat ideal pentru pastrarea de lunga durata a alimentelor proaspete, la fel ca in prima zi. Sistemul de ventilatie Multi Air Flow asigura o distribuire constanta a fluxului de aer rece in interiorul frigiderului, pentru a va putea bucura de o racire uniforma a alimentelor dumneavoastra din frigider, prin intermediul orificiilor de ventilare pozitionate pe fiecare nivel al frigiderului.Daewoo RN-308RDQW

Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQW dispune de un dispenser de apa (cu un rezervor dedicat de apa in frigider), clasa energetica A+ pentru un consum redus de energie electrica, dar si de un volum total foarte bun de pana la 305 litri. Compartimentul frigiderului beneficieaza de un volum mare de 221 litri, patru rafturi din sticla, un compartiment “Farmer’s Case” pentru fructe si legume, trei suporturi amplasate pe usa si de un sistem de iluminare Crystal LED. Cu toate acestea, compartimentul congelatorului include un volum decent de 84 litri, precum si trei compartimente “Frozen Plus” pentru depozitarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider.

Comentarii

Leave a reply

Review IT