Daewoo RN-T425NPW – combina frigorifica cu design modern si sistem Perfect No Frost!

Cu un design modern, clasa energetica A+, sistem Perfect No Frost si o capacitate mare de depozitare, combina frigorifica Daewoo RN-T425NPW ar putea fi alegerea perfecta pentru o bucatarie moderna si foarte eleganta, deoarece asigura o racire / congelare de foarte buna calitate a tuturor alimentelor dumneavoastra. Aceasta se remarca, in principal, printr-un design elegant din sticla alba, control electronic cu display LED intuitiv, clasa de eficienta energetica A+, sistem de racire Perfect No Frost, o capacitate foarte buna de depozitare, rafturi dintr-o sticla securizata si o iluminare interioara cu LED.

Designul modern si foarte atragator al combinei frigorifice marca Daewoo se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta dintr-o sticla alba, un display de tip LED foarte intuitiv, precum si de doua usi reversibile din sticla cu un aspect luxos al sticlei de culoare alba si o deschidere standard de la stanga spre dreapta. In plus, nivelul minim de zgomot de doar 43 dB este asigurat de catre compresorul de inalta tehnologie si de catre ventilator, ambele fiind concepute special pentru a reduce nivelul zgomotului al aparatului frigorific.

PROMOȚIE Daewoo RN-T425NPW, 332l, Clasa A+, No Frost, H 189.8 cm – verifică preț

Sistemul unic de racire Perfect No Frost, disponibil atat pentru compartimentul frigiderului cat si pentru cel al congelatorului, impiedica formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor proaspete din congelator, in timp ce in frigider ofera un microclimat ideal pentru mentinerea prospetimii de lunga durata a alimentelor dumneavoastra. Sistemul special de ventilare Multi Air Flow asigura o circulatie constanta si uniforma a aerului rece in intreg compartimentul frigiderului, pentru a putea beneficia de o ventilatie perfecta, prin intermediul orificiilor de ventilatie de pe fiecare nivel al frigiderului.Daewoo RN-T425NPW

Combina frigorifica Daewoo RN-T425NPW este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica in timpul functionarii sale, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 310 kWh/an. In ceea ce priveste capacitatea sa de depozitare, aceasta include un volum net total generos de 332 de litri, si anume compartimentul frigiderului are un volum net mare de pana la 242 de litri, in timp ce compartimentul congelatorului are la randul sau un volum net destul de bun de maxim 90 de litri.

Compartimentul congelatorului dispune de patru rafturi dintr-o sticla securizata, dintre care trei sunt ajustabile pe inaltime, un suport pentru oua, un compartiment special pentru unt/branzeturi, un compartiment pentru fructe/legume, patru rafturi amplasate pe usa, dar si de un sistem de dezghetare automat. Congelatorul beneficieaza, de asemenea, de trei compartimente transparente pentru depozitarea alimentelor proaspete mai mult timp fata de frigider, o tava pentru gheata, un sistem de dezghetare automat, precum si de o capacitate suficienta de congelare de pana la 7,5 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT