Daikin ATXB35C-ARXB35C – aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter si functii utile!

Recomandat pentru un living sau chiar dormitor modern de dimensiuni normale si nu numai, aparatul de aer conditionat Daikin ATXB35C-ARXB35C este ideal pentru toti cei care vor sa se bucure de un mediu ambiental placut si foarte confortabil, chiar la ei acasa. Cu un raport calitate-pret excelent din orice punct de vedere, acesta vine in principal cu un design modern, clasa energetica A+, tehnologie Inverter, filtru fotocatalitic, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii utile.

Aparatul de aer conditionat de la Daikin este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ atat la racire cat si la incalzire, pentru un consum cat mai redus de energie electrica in timpul functionarii sale, si anume acesta inregistreaza un consum energetic anual de doar 191 kWh la racire si de aproximativ 966 kWh la incalzire. In plus, acesta are un coeficient de randament sezonier la racire SEER 6.05 si SCOP 4.06 la incalzire, ceea ce indica consumul real de energie electrica al sistemului de climatizare.

PROMOȚIE Daikin ATXB35C-ARXB35C, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A+ – verifică preț

Cu ajutorul tehnologiei Inverter, aparatul utilizeaza de asemenea un nou model de compresor Inverter de la brandul Daikin, ceea ce asigura o functionare optima si foarte eficienta pentru a va putea bucura de un maxim de confort. Mai exact, odata ce sa ajuns la temperatura selectata, compresorul Daikin de tip Inverter continua sa functioneze la un consum redus de energie electrica cu pana la 30% fata de modelele conventionale, oferind asadar o temperatura constanta in incapere.Daikin ATXB35C-ARXB35C

Aparatul de aer conditionat Daikin ATXB35C-ARXB35C dispune de o capacitate generoasa de racire/incalzire de pana la 12000 BTU/h, un afisaj LCD foarte intuitiv, dar si de un numar de 6 trepte de viteza ale ventilatorului + functia Turbo pentru o racire/incalzire rapida. Pe langa toate acestea, acesta mai beneficieaza si de un filtru fotocatalitic din apatit de titan pentru purificarea aerului, care elimina bacteriile, virusii, microbii si chiar mirosurile neplacute, asigurand astfel un flux constant de aer proaspat si extrem de curat.

Cu toate acestea, aparatul AC elegant si performant de la Daikin mai dispune si de mai multe functii utile si de ultima generatie, precum de Racire, Ventilare, Incalzire, Auto Restart, Turbo, Dezghetare automata, Confort, Dezumidificare, Hotstart, Timer, Auto si Sleep-mode. Functia Auto Restrart reporneste automat aparatul, in cazul unor intreruperi de curent. Functia Turbo asigura o functionare la viteza maxima pentru a atinge rapid temperatura selectata, atat la racire cat si la incalzire.

Comentarii

Leave a reply

Review IT