Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M – aparat de aer conditionat modern, performant si extrem de eficient!

Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M este un aparat de aer conditionat rezidential din noua gama Bluevolution a companiei japoneze Daikin, recomandat tuturor celor care vor sa adopte noul agent frigorific R-32 al viitorului pentru multiple avantaje. Ideal pentru toti cei care vor sa se bucure de un confort perfect a locuintei lor, noul sistem de climatizare de la Daikin reprezinta o solutie discreta si moderna pentru a va putea satisface toate cerintele dumneavoastra, fiind insa disponibil si la un pret pe masura dotarilor sale.

Designul modern si foarte atractiv al aparatului de aer conditionat marca Daikin, de tip Split de perete, se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa, gratie unitatii interioare elegante de culoare alba, potrivindu-se perfect intr-un living, dormitor sau chiar birou modern cu o suprafata maxima de 35 mp. In plus, unitatea interioara are o greutate de aproximativ 10 kilograme si masoara 27,2 centimetri pe inaltime, 81,1 centimetri latime si o adancime de doar 29,4 centimetri, in timp ce aceasta inregistreaza un nivel minim de zgomot de numai 20-30 dB la interior.

PROMOȚIE Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M Inv. 12000 BTU, A+++ – verifică preț

Tehnologia Inverter de la Daikin reprezinta o inovatie reala in domeniul sistemelor sale de climatizare, deoarece acestea utilizeaza un nou compresor rotativ Inverter, fabricat direct de compania japoneza Daikin, pentru reglarea temperaturii interioare in mod continuu, oferind asadar un confort optim si o eficienta energetica ridicata. Fluxul de aer 3D asigura redirectionarea fluxului de aer atat in sus si jos, cat si la stanga sau la dreapta, pentru a putea beneficia de o distribuire perfecta a aerului rece sau cald, chiar si in cele mai indepartare colturi ale locuintei dumneavoastra.Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M

Aparatul de aer conditionat rezidential de la Daikin beneficieaza de un coeficient de randament in functie de sezon la racire SEER 8,51, precum si de un coeficient de randament sezonier la incalzire SCOP 5,1, ceea ce ii permite acestuia sa fie incadrat cu succes in clasa de eficienta energetica A+++ la racire/incalzire. Astfel, sistemul de climatizare marca Daikin ofera un consum cat mai redus de energie electrica, si anume acesta inregistreaza un consum energetic anual la racire de numai 140 kWh/an si de doar 686 kWh/an la incalzire, in functie de temperatura setata.

Caracteristicile sale generale includ o capacitate foarte buna de racire/incalzire de pana la 12000 BTU/h (cu o putere de racire de maxim 3,5 kW si o putere de incalzire de maxim 4 kW), o telecomanda usoara de utilizat (cu un display digital foarte intuitiv), precum si senzorul Ochi Inteligent pentru protejarea dumneavoastra de impactul direct cu fluxul de aer rece. Pe langa toate aceastea, flitrele de inalta densitate (Anti-Alergeni, Anti-Bacterian, Anti-Praf si Deodorizant), din interiorul aparatului de aer conditionat marca Daikin, permit mentinerea unui flux de aer proaspat si foarte curat.

Aparatul de aer conditionat Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M dispune de mai multe functii utile si de ultima generatie, printre care de Racire, Ventilare, Incalzire, Auto Restart, Dezumidificare, Purificare, Timer 24 de ore si Sleep-mode, precum si tehnologia Control Wi-Fi pentru controlul complet si de la distanta asupra unitatii, de pe un smartphone sau o tableta, cu ajutorul unui adaptor Wi-Fi (optional). Cu toate acestea, tehnologia Flash Streamer ofera un aer proaspat si extrem de curat, ceea ce va permite sa va bucurati de un maxim de confort in locuinta dumenavoastra.

Comentarii

Leave a reply

Review IT