Daikin FTX25J3-RX25K – aparat de aer conditionat de 9000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si filtru fotocatalitic!

Preţ Daikin FTX25J3-RX25K

Daikin FTX25J3-RX25K este un aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverter de 9000 BTU/h, recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 20 – 25 de metri patrati, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret destul de ok pentru caracteristicile sale foarte bune de climatizare. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++/A+, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 9000 BTU/h, un filtru fotocatalitic din apatit de titan, tehnologia Wi-Fi Ready pentru controlul de la distanta (optional) si mai multe functii speciale de climatizare (Purificare, Turbo Mode, 3D Air flow, Eco Mode, etc.).

Review Daikin FTX25J3-RX25K

Design-ul compact si modern al aparatului de aer conditionat marca Daikin se va integra cu usurinta in orice tip de decor, prin intermediul aspectului simplu si elegant de culoare alb al unitatii interne tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri si in oricare alta incapere de pana la 20 – 25 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 7 kilograme avand dimensiunile de 28,3 x 77 x 19,8 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 55 x 65,8 x 27,5 centimetri si o greutate de aproximativ 28 de kilograme, oferind insa un nivel scazut de zgomot de 22, 26, 33 sau 40 dB la interior si de maxim 46 / 47 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Daikin FTX25J3-RX25K dispune de o capacitate de racire de 8530 BTU/h (cu un consum de 700 W/h la racire), o capacitate de incalzire de 9554 BTU/h (cu un consum de 690 W/h la incalzire), dar si de un filtru fotocatalictic din apatit de titan impotriva particulelor de praf, alergenilor, bacteriilor si mirosurilor neplacute din aer. Tehnologia Inverter utilizeaza o capacitate maxima pentru a ajunge rapid la temperatura setata si va continua sa functioneze la o capacitate minima pentru a mentine temperatura constanta, chiar si la o temperatura minima de -15 grade Celsius, prin intermediul unui nou compresor rotativ tip Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda.

In ceea ce priveste functiile/tehnologiile sale speciale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Daikin include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumdificare), tehnologia Wi-Fi Ready pentru controlul de la distanta (cu suport pentru modul Wi-Fi – optional) si mai multe functii speciale (Purificare, Turbo Mode, Economic Mode, 3D Air flow, Wi-Fi Control, Comfort Mode, 24h Timer, Auto Restart si Auto-diagnoza). In plus, functia speciala de autobaleiere verticala deplaseaza fantele de refulare in sus si in jos, in functie de preferintele dumneavoastra, pentru o distribuire eficienta a aerului in camera, astfel incat sa va puteti bucura de un maxim de confort in intreaga locuinta.

Părerea noastră despre produs

Aparatul de aer conditionat Daikin FTX25J3-RX25K este capabil sa ofere un nivel minim de zgomot, o temperatura optima la interior, un consum redus de energie si o curatare eficienta a aerului, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de un mediu de viata placut si foarte confortabil, respectiv un mediu ambiant proaspat si foarte curat. Acestea fiind spuse, aparatul de aer conditionat marca Daikin reprezinta o alegere perfecta pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare silentios si foarte performant, cu un compresor de inalta performanta, o capacitate suficienta de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, insa nu dispune de un buget foarte mare.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat modern si de buna calitate, dupa parerea mea, disponibil la un pret mai mult decat ok. Este economic si foarte silentios, are un sistem de filtrare performant si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am achizitionat recent acest sistem de climatizare si pot spune deja ca sunt foarte multumit de el. Il utilizez aproape zilnic pentru a creea un maxim de confort in locuinta, iar tehnologia Wi-Fi este foarte utila pentru controlul de la distanta direct de pe smartphone.

Este un echipament de aer conditionat cu un raport pret/calitate foarte bun din punctul meu de vedere. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o sufragerie de pana la 20 de metri patrati.

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Acest sistem de climatizare se potriveste perfect in locuinta, nivelul de zgomot si consumul de energie sunt reduse, iar acesta functioneaza fara probleme chiar si la o temperatura minima de -15 grade Celsius pe functia de incalzire.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT