Daikin FTX35J3-RX35K – aparat de aer conditionat de 12000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si Wi-Fi Ready!

Preţ Daikin FTX35J3-RX35K

Daikin FTX35J3-RX35K este un aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverter de 12000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret acceptabil pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++/A+, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 12000 BTU/h, un filtru fotocatalitic din apatit de titan, tehnologia Wi-Fi Ready cu suport pentru modul Wi-Fi (optional) si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Dezumidificare, Purificare, Turbo Mode, etc.).

Review Daikin FTX35J3-RX35K

Design-ul modern si compact al aparatului de aer conditionat marca Daikin se va integra cu usurinta in orice tip de decor, prin intermediul aspectului simplu si elegant de culoare alba a unitatii interne de tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri si in oricare alta incapere de pana la 25 – 35 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 7 kilograme avand dimensiunile de 28,3 x 77 x 19,8 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 55 x 65,8 x 27,5 centimetri si o greutate de aproximativ 28 de kilograme, oferind insa un nivel scazut de zgomot de maxim 41 dB la interior si de maxim 48 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Daikin FTX35J3-RX35K dispune de o capacitate de racire de 11260 BTU/h (cu un consum de 1300 W/h la racire), o capacitate de incalzire de 11942 BTU/h (cu un consum de 1290 W/h la incalzire), dar si de un filtru fotocatalictic din apatit de titan (Anti-Alergeni, Anti-Bacterian, Anti-praf si Deodorizant). Tehnologia Inverter utilizeaza o capacitate maxima pentru a ajunge rapid la temperatura setata si va continua sa functioneze la o capacitate minima pentru a mentine temperatura constanta cu un consum redus de energie, prin intermediul unui model nou de compresor rotativ, impreuna cu o unitate electronica de comanda.

In ceea ce priveste functiile/tehnologiile sale speciale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Daikin include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumdificare), tehnologia Wi-Fi Ready pentru controlul de la distanta (cu suport pentru modul Wi-Fi – optional) si mai multe functii speciale (Purificare, Turbo Mode, Economic Mode, Comfort Mode, 24h Timer, Auto Restart si Auto-diagnoza). In plus, functia speciala de autobaleiere verticala deplaseaza fantele de refulare in sus si in jos pentru a putea asigura o distribuire eficienta a aerului in camera, astfel incat sa va puteti bucura de un maxim de confort in locuinta dumneavoastra.

Părerea noastră despre produs

Modern, foarte silentios si de capacitate mare, aparatul de aer conditionat Daikin FTX35J3-RX35K este capabil sa ofere un nivel minim de zgomot, o temperatura optima la interior si un consum redus de energie, respectiv un mediu ambiant proaspat si foarte curat, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 25 – 35 mp. Acestea fiind spuse, aparatul de aer conditionat marca Daikin reprezinta o alegere perfecta pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare silentios si de calitate, cu tehnologia Inverter, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, insa nu dispune de un buget foarte mare.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat de calitate la un pret bun de achizitionare. Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator. Recomand.

L-am achizitionat de ceva timp si pot spune ca sunt foarte multumita de el. Este foarte silentios atat pe functia de racire cat si pe cea de incalzire, iar consumul este unul redus pe ambele moduri. Il utilizez aproape in fiecare zi si face fata fara probleme in absolut orice situatie.

Un raport calitate/pret foarte bun din punctul meu de vedere, avand in vedere calitatea produselor de la Daikin. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o sufragerie medie ca si marime.

Nu am nimic de reprosat. Este un echipament de aer conditionat silentios si de calitate, la un pret bun de achizitionare, care poate mentine temperatura optima intr-o sufragerie de aproximativ 30 de metri patrati. Il recomand cu incredere tuturor ce vor silentiozitate si calitate intr-un buget foarte bun.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT