Daikin FTX35KM-RX35KM – aparat de aer conditionat de 12000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si filtru fotocatalitic!

Preţ Daikin FTX35KM-RX35KM

Daikin FTX35KM-RX35KM este un aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverter de 12000 BTU/h, recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 25 – 35 de metri patrati, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret bun pentru caracteristicile sale foarte bune de climatizare. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb lucios, un afisaj mare ascuns, clasa energetica A+ la racire si incalzire, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 12000 BTU/h, un filtru fotocatalitic din apatit de titan si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Dezumidificare, Purificare, Turbo Mode, Auto Clean, Eco Mode si Auto Restart).

Review Daikin FTX35KM-RX35KM

Design-ul simplu dar modern al aparatului de aer conditionat marca Daikin se va integra cu usurinta in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb lucios si a afisajului mare ascuns al unitatii interne tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri si in oricare alta incapere de pana la 25 – 35 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 8 kilograme avand dimensiunile de 28,5 x 77 x 22,5 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 55 x 67,5 x 28,4 centimetri si o greutate de aproximativ 30 de kilograme, oferind insa un nivel scazut de zgomot de doar 20, 27, 34 sau 43 dB la interior si de maxim 48 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Daikin FTX35KM-RX35KM dispune de o capacitate de racire de 11259 BTU/h (cu un consum la racire de 192 kWh pe an), o capacitate de incalzire de 11942 BTU/h (cu un consum la incalzire de 970 kWh pe an), dar si de un filtru fotocatalictic din apatit de titan impotriva particulelor de praf, alergenilor, bacteriilor si mirosurilor neplacute din aer. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou compresor rotativ tip Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura setata si o va mentine constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de -15 grade si maxima de 46 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile sale speciale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Daikin include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumdificare) si mai multe functii speciale (Purificare, Turbo Mode, Auto Clean, Economic Mode, Silent Mode, 24h Timer, Sleep Mode si Auto Restart). Mai exact, sistemul de climatizare marca Daikin poate functiona la o capacitate maxima in modul Turbo, intr-un interval orar presetat, pentru a atinge rapid temperatura selectata, astfel incat sa va puteti bucura de un mediu de viata placut si foarte confortabil in cel mai scurt timp.

Părerea noastră despre produs

Aparatul de aer conditionat Daikin FTX35KM-RX35KM este capabil sa asigure un nivel scazut de zgomot, o temperatura optima la interior, un consum redus de energie si o curatare eficienta a aerului, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de un mediu de viata placut si foarte confortabil, respectiv un mediu ambiant proaspat si foarte curat. Acestea fiind spuse, aparatul de aer conditionat marca Daikin reprezinta o alegere perfecta pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare complet din toate punctele de vedere, cu un compresor de inalta performanta, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, insa nu dispune de un buget foarte mare.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat modern si de buna calitate, dupa parerea mea, disponibil la un pret destul de ok. Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am achizitioant recent acest sistem de climatizare si pot spune deja ca sunt foarte multumit de el. Il utilizez aproape zilnic pentru a creea un maxim de confort in locuinta si se descurca fara probleme in orice situatie. Il recomand cu mare incredere.

Este un echipament de aer conditionat complet din punctul meu de vedere. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o sufragerie de pana la 30 de metri patrati.

Acest sistem de climatizare se potriveste perfect in sufragerie, nivelul de zgomot si consumul de energie sunt destul de reduse, iar acesta functioneaza fara probleme chiar si la o temperatura minima de -15 grade Celsius. Per total sunt foarte multumit de el.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT