Daikin FTXB50C-RXB50C – aparat de aer conditionat nou cu tehnologie Inverter si clasa A+!

Daikin FTXB50C-RXB50C este un nou model 2016 de aparat de aer conditionat din seria FTXB-C a companiei japoneze Daikin Industries, Ltd., ideal pentru crearea unui mediu ambiental placut si foarte confortabil, chiar in livingul sau dormitorul dumneavoastra. Acesta este aparut recent si pe eMAG.ro la un pret destul de bun pentru dotarile sale, remarcandu-se in principal printr-un design elegant, clasa energetica A+, o capacitate mare de racire/incalzire, tehnologie Inverter, un filtru fotocatalitic si mai multe functii extrem de utile.

Designul sau este unul simplu si modern, intalnit pe majoritatea modelelor de la producatorul japonez Daikin, care se va integra rapid si cu foarte mare usurinta pe peretele oricarei incaperi a locuintei dumneavoastra, datorita unui panou frontal plat ce ofera un aspect curbat in ton cu ultimele tendinte in design. In plus, unitatea interioara eleganta de culoare alba are o greutate de 14 kilograme si masoara 31 de centimetri pe latime, 106,5 centimetri latime si o adancime de 22,4 centimetri.

PROMOȚIE Daikin FTXB50C-RXB50C, Model 2016, Mod confort, A+ – verifică preț

Aparatul de aer conditionat elegant si performant de la Daikin beneficieaza de un coeficient de randament sezonier la racire SEER 5,93 si SCOP 4,27 la incalzire, ceea ce ii ofera posibilitatea de a fi incadrat in clasa de eficienta energetica A+, atat la incalzire cat si la racire, pentru un consum cat mai redus de energie electrica, si anume acesta inregistreaza un consum energetic anual la racire de doar 324 kWh, respectiv un consum energetic anual la incalzire de maxim 1195 kWh.Daikin FTXB50C-RXB50C

Caracteristicile sale generale includ o capacitate generoasa de racire/incalzire de pana la 18000 BTU/h (cu o putere de racire de 5,5 kW si de incalzire de 4,62 kW), un display de tip LCD foarte intuitiv, dar si un numar de 6 trepte de viteza ale ventilatorului + functia Turbo. Pe langa toate acestea, aparatul mai beneficieaza si de un filtru fotocatalitic, cu apatit de titan, pentru eliminarea bacteriilor, virusilor, alergenilor, prafului si chiar a mirosurilor neplacute, oferind astfel un aer proaspat si extrem de curat.

Aparatul de aer conditionat Daikin FTXB50C-RXB50C dispune de mai multe functii utile si de ultima generatie, precum de Racire (Ventilare), Incalzire, Auto Restart, Purificare, Turbo, Dezumidificare, Dezghetare automata, Hotstart, Timer, Auto si Sleep-mode. Funtia Auto Restart reporneste automat aparatul, in cazul unor intreruperi de curent si nu numai, la ultimele setari salvate. Functia Turbo asigura o functionare optima si eficienta la o viteza maxima pentru o racire/incalzire rapida.

Comentarii

Leave a reply

Review IT