REVIEW: Casti audio cu banda Definitive Technology Symphony 1- Pentru cei mai exigenți audiofili!

Definitive Technology Symphony 1

Definitive Technology -renumele mondial al producătorului de căști audio,  care uimește în mod constant experții audio internaționali, crează  produse inovatoare pentru diverse scopuri. Produsele audio Definitive Technology au devenit legendare în întreaga lume, datorită calității sunetului unic și de neegalat, dar și datorită raportului preț /calitate. Symphony 1 este unul dintre produsele care a ajuns pe primul loc în istoria căștilor, întruchipând experiența tehnologiei definitive a difuzoarelor și căștilor pentru muzică, cu tehnologia wireless. Tot aceste căști performante utilizează cea mai recentă tehnologie de suprimare a zgomotului. Cu un design complet închis, acestea izolează zgomotul ambiental, astfel încât utilizatorul se poate bucura de un spațiu privat și liniștit, cufundându-se în acordurile muzicale.

Casti audio cu banda Definitive Technology Symphony 1, Wireless,ANC, Negru

Cu wireless prin bluetooth, căștile nu au nevoie de un cablu pentru a se conecta la surse audio. În interiorul acestora, membranele dinamice cu un diametru de 50 mm, oferă cea mai largă și bogată calitate a bașilor.  Căștile Symphony 1 sunt atât de avansate în tehnologia de anulare a zgomotului, încât acestea reprezintă alegerea celor mai exigenți audiofili.

  • DAC (convertor digital-analog) integrat
  • anularea zgomotului de fundal ANC (Active Noise Cancelling)
  • design cu bandă de susținere Over-Ear
  • microfon

   Cele mai importante caracteristici:

  • Frecvența: 5 – 45.000 Hz
  • Segment: Izolare zgomot, Home entertainment
  • Tehnologie: Wireless
  • Frecvență de răspuns: 8 – 28,000 Hz
  • Conectare: Bluetooth

Preț Casti audio cu banda Definitive Technology Symphony 1

Poți asculta într-un mod ușor  muzică prin intermediul tehnologiei fără fir Bluetooth.  Definitive Technology Symphony 1 oferă o protecție pasivă împotriva zgomotului în căștile proiectate complet închis și în două moduri de anulare activă a zgomotului. Prețul lor este destul de accesibil iar cei ce și le doresc au posibilitatea de a le achiziționa.

Definitive Technology Symphony 1

Casti audio cu banda

 Părerea noastră

Definitive Technology Symphony 1 sunt realizate din aliaje ușoare și materiale de înaltă calitate, pentru un confort excepțional. Gama completă de frecvențe și etapa la nivel de sunet, este realizată prin membranele de 50 de mm. Acestea oferă o precizie maximă digitală – analog pentru redarea înregistrărilor digitale. Controalele sunt toate așezate într-un semicerc pe o singură ureche, însă ceea ce mi se pare o povară este banda lată de pe cap.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT