REVIEW: Monitor LED IPS Dell 23″ E2318H – Elegant și perfect pentru orice birou!

  Monitor LED IPS Dell 23″ E2318H

Maximizează eficiența la locul de muncă cu un monitor proiectat pentru a satisface nevoile afacerii tale. Performanța ecranului monitorului LED IPS Dell 23″ E2318H, permite vizualizarea aplicațiilor, foilor de calcul și a multor altele, pe ecranul Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Claritate ecranului, oferă un mediu perfect pentru lucru. Monitorul permite optimizarea confortului pentru ochi și reduce emisiile nocive de lumină albastră, cu Flicker-Free. Indiferent de poziția din care privești, vei vedea culori consistente datorită unghiurilor de vizionare de 178/178 grade, cu tehnologie de comutare în plan.  

Monitor LED IPS Dell 23″ E2318H permite crearea unui spațiu de lucru care se potrivește exact nevoilor tale. Mai mult decât atât, acesta  oferă un mod confortabil, prin înclinarea monitorului cu 5 grade în față sau cu 21 de grade pe spate.  Dell 23″ E2318H este compatibil cu cele mai multe PC-uri de tip vechi și de tip nou,  prin conectivitate VGA și DisplayPort.

Monitor LED IPS Dell 23″, Wide, Full HD, DisplayPort, Flicker-free, Negru, E2318H

Ecranul monitorului LED IPS Dell 23″ E2318H cu unghiurile de vizualizare mari de 178/178 de grade îți oferă imagini de neegalat și performanță vizuală pentru ochi. Îmbogățind perfect filozofia minimalistă Bauhaus “Cel mai puțin este un plus”, Dell 23″ E2318H completează minunat aproape orice spațiu modern. Toate aspectele formelor și caracteristicilor sale, sunt minimizate pentru a combina simplitatea și funcționalitatea cu estetica pură. Și mai presus de toate, utilizatorii se pot bucura de plăcerile vizuale și de confortul vizual, cu tehnologia exclusivă de protecție a ochilor Anti Glare. Modelul Dell 23″ E2318H, pe lângă combinația perfectă dintre minimalism și eleganță modernă, este o poartă care duce la plăcerea de a fi distractiv și de a lucra zilnic cu el.

Datorită tehnologiei IPS, culorile și reproducerea imaginilor sunt pur autentice din orice unghi. Un unghi de vizualizare de 178  de grade, este ideal pentru a lucra  într-o cameră. Tehnologia de feedback stabilă, împiedică efectul dăunător al pâlpâirii care cauzează daune medicale ochilor. Tehnologia unică Blue Light,  este proiectată pentru a filtra lumina albastră dăunătoare și, prin urmare, reduce oboseala și iritarea ochilor. Dell 23″ E2318H este certificat de Energy Star, pentru a facilita deciziile de cumpărare ecologice în companii, utilități și instituții.

  Cele mai importante caracteristici

  • Ecran plat
  • Diagonala 23 inch
  • Tehnologie display: IPS
  • Tip rezoluție: Full HD
  • Tip de iluminare fundal: LED
  • Format ecran: Wide
  • Număr de culori: 16,7 milioane
  • Contrast tipic: 1000:1
  • Tip display: Anti glare

Preț Monitor LED IPS Dell 23″ E2318H

Prețul monitorului Dell 23″ E2318H este la fel de mic ca și alte dispozitive ale aceluiași producător, acesta putând fi cumpărat în acest moment, cu prețul la reducere. Raportul preț/calitate este perfect, deoarece dispozitivul este un produs de calitate, este realizat cu materiale de înaltă calitate și cu un design excelent. La cumpărare dispozitivului, acesta beneficiază de o garanție de 36 luni, care este inclusă în preț.

Dell 23" E2318H

Wide, Full HD, DisplayPort

 Părerea noastră

Comenzile inteligente, permit accesarea cu ușurință a butoanelor pentru modurile de alimentare, luminozitate și contrast, personalizând setările  de pe panoul frontal al monitorului. Versatilitatea este inclusă în beneficiile monitorului, deoarece oferă flexibilitatea de a configura monitorul cu diferite suporturi și  stand pentru evoluția cerințelor de birou. 

Comentarii

Leave a reply

Review IT