Dell Inspiron 7559 – laptop de 15,6 inch cu un design elegant si o performanta ridicata!

Dedicat in principal pentru divertisment si productivitate, laptopul Dell Inspiron 7559 este perfect atat pentru web browsing sau multimedia, cat si pentru gaming sau chiar editare grafica, datorita specificatiilor sale hardware performante si foarte bine echilibrate. Acesta vine cu un design elegant si foarte atragator, ecran Full HD IPS de 15,6 inch, sunet puternic si impresionant, componente hardware de top, sistemul de operare Linux Ubuntu 14.04 SP1 si mai multe caracteristici multimedia utile, toate acestea la un pret destul de bun.

Display-ul de tip LCD LED al laptopului elegant si performant de la Dell se bazeaza pe un panou IPS de 15,6 inch, afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate la o rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, in timp ce stratul anti-reflexie permite afisarea unor imagini la fel de bune si culori vii, chiar si la exterior. In plus, sistemul sau audio este alcatuit dintr-un subwoofer integrat si doua difuzoare stereo proiectate de Dell, cu tehnologia superioara de sunet Waves MaxxAudio Pro si un software de procesare audio la nivel profesional, ceea ce asigura redarea unui sunet superior si foarte impresionant.

PROMOȚIE Dell Inspiron 7559 cu procesor Intel® Core™ i5-6300HQ – verifică preț

Dotat cu noul procesor puternic Intel Core i5-6300HQ, lansat pentru prima data undeva prin al treilea trimestru al anului trecut, laptopul Dell Inspiron 7559 ofera o experienta superioara de productivitate, divertisment si nu in ultimul rand de gaming, impreuna cu o experienta vizuala excelenta. Noul procesor Intel Core i5-6300HQ, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, integreaza patru nuclee ce ruleaza la o frecventa normala de 2,3 GHz, dar care prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost poate ajunge la o frecventa maxima de pana la 3,2 GHz, precum si tehnologiile importante de la Intel.Dell Inspiron 7559

Memoria RAM este de tip DDR3 si include o capacitate standard de RAM de 8 GB la frecventa normala de 1600 MHz, indeajunsa pentru multi-tasking, navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming la setari normale sau chiar mai ridicate, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB pentru o performanta mult mai buna. In ceea ce priveste stocarea, unitatea SSHD, cu o viteza de rotatie de 5400 rpm, combina perfect viteza mare de citire/scriere a unui SSD cu capacitatea generoasa de stocare a unitatii clasice de tip HDD, avand o capacitate mare de stocare de maxim 1 TB + 8 GB (Cache).

Pe partea de grafica, noul procesor puternic de la Intel integreaza procesorul grafic Intel HD Graphics 530, cu o memorie integrata de maxim 16 GB si o frecventa grafica de pana la 950 MHz, pentru o grafica peste masura asteptarilor dumneavoastra in utilizarea normala de zi cu zi. Cu toate acestea, laptopul Dell Inspiron 7559 mai dispune si de placa video dedicata nVIDIA GeForce GTX 960M, cu o memorie GDDR5 de 4 GB si tehnologia NVIDIA Optimus, pentru o gestionare mult mai simpla a sesiunilor de gaming, precum si a celor de editare grafica ceva mai solicitante, fara incetinirea sistemului de operare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT