Dell Latitude 3570 – laptop nou cu performanta mare si sistem de operare Windows 10!

Recomandat pentru productivitate si divertisment, Dell Latitude 3570 este un nou model de laptop elegant si performant de la compania americana Dell, care se remarca in principal printr-un nou procesor Skylake si o placa video dedicata. Acesta vine cu un design elegant, ecran HD LED de 15,6 inch, specificatii hardware foarte bine echilibrate, sistem de operare Windows 10 Pro si mai multe caracteristici multimedia utile si de inalta calitate.

Laptopul performant de la Dell dispune de un display High Definition de tip LCD LED, cu o diagonala normala de 15,6 inch la rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli si strat anti-reflexie (Anti-Glare), care poate afisa imagini clare si de inalta definitie pentru a va putea bucura de o experienta vizuala foarte buna. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologie Waves MaxxAudio, permit redarea unui sunet captivant si destul de puternic, completand intreaga experienta de utilizare a laptopului.

PROMOȚIE Dell Latitude 3570 cu procesor Intel® i5-6200U 2.30GHz – verifică preț

Specificatiile sale hardware includ in principal noul procesor puternic Intel Core i5-6200U, lansat pentru prima data in al treilea trimestru al anului trecut, ceea ce beneficieaza de o putere mare de procesare pentru orice tip de utilizare, de la navigarea pe internet si pana la gaming. Noul procesor de la Intel, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa normala de 2,3 GHz, ajungand insa cu ajutorul tehnologiei Intel Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 2,8 GHz.

Dell Latitude 15 3000 Series (Model 3570) touch notebook computer, codename Loveland.

Memorie RAM de tip DDR3 include o capacitate standard de 4 GB la frecventa de 1600 MHz, indeajuns pentru multi-tasking, web browsing, multimedia si chiar gaming la un nivel decent, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB prin intermediul celor doua sloturi integrate pe laptop. Unitatea HDD are o capacitate decenta de stocare de 500 GB pentru sistemul de operare Windows 7 / 10 si salvarea tuturor datelor dumneavoastra, beneficiind de o viteza mare de rotatie de 7200 rpm.

Pe langa placa grafica integrata Intel HD Graphics 520 a noului procesorul Skylake de la Intel, laptopul Dell Latitude 3570 mai dispune si de placa video dedicata nVIDIA GeForce 920M, cu o memorie DDR3 de 2 GB si tehnologia speciala NVIDIA Optimus, care asigura o performanta grafica destul de buna pentru rularea cat mai fluida a celor mai jucate jocuri, printre care League of Legends, Dota 2, Hearthstone: Heroes of Warcraft, Counter-Strike: Global Offensive si multe altele.

Comentarii

Leave a reply

Review IT