Dell Latitude E5450 – laptop elegant cu sistem de operare Windows 10 si performanta buna!

Dedicat in special pentru productivitate si divertisment, noul laptop Dell Latitude E5450 de 14 inch este ideal pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, gratie specificatiilor sale hardware destul de performante. Disponibil recent si in oferta celor de la eMAG.ro, acesta vine cu un design modern, ecran HD LED de doar 14 inch, componente hardware decente, noul sistem de operare Windows 10 Pro de la Microsoft si mai multe caracteristici multimedia utile si de inalta calitate.

Laptopul portabil si destul de performant de la Dell ofera un design elegant pentru a se face remarcat oriunde il veti lua cu dumneavoastra, gratie carcasei rezistente de culoare neagra, fabricata din plastic si aliaj de magneziu, tastaturii confortabile de tip chiclet si a touchpad-ului precis cu suport pentru gesturi multi atingere. In plus, acesta are o greutate de doar 1,81 kilograme si masoara 23,12 centimetri pe inaltime, 33,50 centimetri latime si o adancime de aproximativ 2,29 centimetri.

PROMOȚIE Dell Latitude E5450 cu procesor Intel® Core™ i7-5600U – verifică preț

Display-ul High Definition de tip LCD LED dispune de o diagonala redusa de doar 14 inch si rezolutie decenta de maxim 1366 x 768 pixeli (HD), ceea ce rezulta ca acesta poate afisa imagini clare si de inalta definitie, in timp ce stratul anti-reflexie ofera imagini la fel de buna si culori vii chiar si la exterior. Cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologia superioara de sunet Waves MaxxAudio, permit redarea unui sunet bun si destul de puternic, fara distorsiuni prea mari chiar si la un volum mai ridicat.

Dell Latitude 14 5000 Series (Model E5450) non-touch notebook computer, codename Houston.

Dotat cu noul procesor Intel Core i5-5200U, lansat pentru prima data undeva pe la inceputul anului trecut, laptopul Dell Latitude E5450 beneficieaza de o performanta foarte buna pentru rezolvarea fara probleme a tuturor sarcinilor de zi cu zi. Noul procesor de la Intel, din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa de  2,2 GHz, ajungand prin intermediul tehnologiei Turbo Boost la o frecventa de 2,7 GHz, dar si chipsetul grafic integrat Intel HD Graphics 5500.

Memoria RAM este de tip DDR3 si include o capacitate standard de doar 4 GB la frecventa normala de 1600 MHz, ideala pentru navigarea pe internet, multimedia preferat si chiar jocuri online, avand insa posibilitatea de a o extinde la o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB. Unitatea clasica HDD, cu o viteza mare de rotatie de pana la 7200 rpm, asigura stocarea atat a sistemului de operare Windows 10 Pro, cat si a datelor dumneavoastra, gratie capacitate suficiente de stocare de 500 GB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT