DeLonghi EC5 – produs de calitate foarte ieftin

Cafeaua nu inseamna doar placerea gustului. Stiati ca acea cana de cafea pe care o beti dimineata are o serie de beneficii pentru sanatatea dumneavoastra? Daca nu beti cafea in exces si nu va provoaca dependenta, acea ceasca de cafea bauta in fiecare zi poate fi benefica. Astfel, cafeaua previne o serie de boli grave (cardiovasculare, diabet, cancer), lupta impotriva respiratiei greoaie si a migrenelor, stimuleaza procesul digestiv, ofera stralucire tenului si va poate ajuta sa slabiti. Acestea sunt doar cateva beneficii ale consumului de cafea.

Dar sa ne intoarcem la placerea gustului, la un espressor ieftin, super accesibil ca pret si capabil sa satisfata nevoia de aroma speciala a cafelei: DeLonghi EC5. Acest model de espressor face parte din categoria espressoarelor foarte ieftine si este destinat populatiei cu venituri mici si medii, care nu intentioneza sa investeasca intr-un aparat de preparat cafeaua din cauza pretului ridicat. Fiind insa la un pret atat de avantajos, foarte multe persoane si-l pot permite. Nu mai este nevoie sa preparati cafeaua la ibric. Tehnologia incepe sa devina accesibila oricui, asa incat va puteti bucura de o cafea livrata de un espressor in fiecare zi, direct in bucataria dumneavoastra.
   Vezi AICI preţul pentru Espressor DeLonghi EC5   
Chiar daca este un espressor mai ieftin, nu inseamna ca este un produs foarte slab din punct de vedere al calitatii, ci veti primi in schimbul unei sume mici rezultate exceptionale.

DeLonghi-EC51

DeLonghi EC5 are o putere medie de 800 W si cu ajutorul lui puteti prepara usor espresso si cappuccino. Este foarte mic, ocupa foarte putin spatiu si va fi usor de manipulat. Are doar 1.6 kg si dimensiuni de doar 305 x 255 x 300 mm. Este negru, cu un design simplut, dar care se va potrivi foarte bine si in bucatariile mai mici.

Are o capacitate de doua cesti, lucru care va permite sa preparati in acelasi timp cafea sau cappucino pentru doua persoane, fara sa asteptati mult timp. Capacitatea rezervorului de apa este de doar 0.4 litri, dar avand in vedere ca este un espressor mai mic puteti trece usor peste acest aspect. Oricum, datorita dimensiunilor reduse, este perfect pentru un cuplu sau pentru o singura persoana care locuieste singura.

Pentru a pregati o cafeaua, este suficient sa puneti apa in rezervor si cafea macinata in recipientul care se detaseaza. DeLonghi EC5 include si un dispozitiv de spumare a laptelui (in partea din dreapta), care va ofera posibilitatea de a adauga extra spuma bauturii pe care o preparati. Nu va mai ramane decat sa asezati ceasca unde va iesi bautura. Porniti espressorul si asta a fost tot.

Comentarii

Leave a reply

Review IT